folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Kaspersky Anti Virüs Personal 5.0.388 Şifresini İptal Etme

Kaspersky Anti Virüs Personal 5.0.388 Şifresini İptal Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar Kaspersky Anti Virüs Personal 5.0.388 kullanıyorum kişisel makinamda fakat sürekli şifreliyorum programı ama bazen öyle oluyorkı bır anda fişi çekmem gerekıyor bu yuzden bazı sorunlarla karsılaştım  pc yı duzensız resetledıgımde 2-3 resetlemeden sonra sunlar oluyor...

mesela programı update yapıyorum veya   kullanan varsa bu serıyı ıyı bılır full tarama yapmadan performasnlı çalışmıyor sımdı bı rastlantı ama ufak bır sorun var bu surumun..

mesela update yaparken  update %50 sevıyesıne gelınce resetleyelım makınayı ( program şifreli)

ve sonra makına açılırken yuzey taramasına gelıyoruz burada taramayı kesınlıkle ıptal etmeyelım makına bozuk zıncırlerı bırleştırsın ve makınanın açılmaısnı bekleyelım sımdı antivirüs programını açalım genemı sifre sordu hemen tekrar update yapalım %50 ye gelince yıne resetleyelım ve yuzey taramasını yıne yapsın açıldıktan sonra goreceksınızkı şifre kendısını ıptal etmiş... saglıcakla

bir gece tanrıya yalvardım bana yeni bir bisiklet ver diye baktım ki tanrının çalışma prensibi bu degil ertesi sabah yeni bir bisiklet çaldım kendime ve gece yatağıma girerek tanrıdan beni affetmesini diledim...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek

Kaspersky Anti Virüs Personal 5.0.388 yukledım bı paylaşım sıtesıne lınk aşşagıda ayrıca kurulumda bı çok arkadas sorun yasıyor cunkı key sıstemı oldugu ıcın keylerde tarıh ıtıbarı ıle kullanılıyor yanı bılgısayarımızın tarıhı dogru olmalı

http://www.hemenpaylas.com/download/59550/kav5.0.388_personalen.rar.html

bir gece tanrıya yalvardım bana yeni bir bisiklet ver diye baktım ki tanrının çalışma prensibi bu degil ertesi sabah yeni bir bisiklet çaldım kendime ve gece yatağıma girerek tanrıdan beni affetmesini diledim...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388

http://www.tamindir.com/program.asp?id=3711

Download linki orjinal siteden, açıklamada lisans anahtarı var... İndirin kullanın rahat rahat... (no rapid :p)

Always with me, always with you...
Toplam Hit: 3195 Toplam Mesaj: 4