Kaspersky Antivirus 2009 Full + (Türkçe Yama)
-

Kaspersky Internet Security 9, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firması, antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 9 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor.
Programın ayrıntılı özellikleri:
# Çalışan uygulamalar ile yaşanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi
# Kullanıcı aktiviteleri kaydı
# Zamanlanmış güncelleme seçeneği
# Internete bağlanıncaya kadar programı kapatıp, bağlanınca otomatik olarak açılmasını sağlayabilme
# Azaltılmış desteklenmeyen program listesi
# Yenilenmiş raporlama kaydı
# Antivirüs teknolojisi yenilikleri
# Öneri sistemi yenilikleri
# Fareye hassas özel ana menü
# Yenilenmiş listeleme kontrolleri
# İşlem ilerlemesi çubuğu
# Tüm işlemleri gösteren özel saat simgesi
# Hacker ve zararlı tüm aktiviteleri de belirleyip önleyebilme
# Eski antivirüs ve güvenlik paketlerinden çok daha yeni ve güzel görünümlü paketsel bir arabirim
# 250 adet yeni güvenlik kuralı
# Yenilenmiş SPAM önleyicisi ile POP destekli hesaplardaki e-postaları önizleme yaparak kontrol edebilme imkanı
# IMAP desteği ve filtre seçenekleri
# Güvenilmez programları da denetim altında tutabilme
# Yenilenmiş sihirbaz

Download Linki: 30 mb
http://rapidshare.com/files/115291424/keke.rar
Türkçe YamaYamanın Kurulumu:
- Öncelikle indirdiğiniz yamayı kurunuz.
- Daha sonra bildirim alanındaki kaspersky simgesine sağ tıklayınız.
- Açılan menüden "Settings" butonuna tıklayınız.
- Açılan pencerede Sol alt köşede bulunan "Apparence" butonuna tıklayınız.
- Yeni açılan pencerede sağ tarafta "Use Alternative Skin" kutucuğunu işaretleyiniz.
- Kutucuğun altındaki "Browse" butonu aktif olacaktır.
- "Browse" butonuna tıklayınız.
- Yeni açılan pencerede az önce kurduğumuz yama klasörünü seçeceğiz. Varsayılan olarak yama "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky 2009 - Tryama" klasörünü seçiniz.
- Pencereden "Apply" butonuna daha sonrada "OK" butonuna tıklayınız.
- Kaspersky anti-virüs 2009 %80 oranında Türkçe olacaktır.
türkçe yama:
http://rapidshare.com/files/127116891/Kaspersky_2009_-_Tuerk_e_yama.rar.html
Kara Liste Sorununu Çözmek İStiyenler Bununla Çözebilirler:
http://rapidshare.com/files/127118227/Kaspersky_Solution.rar.html
-
Sagol hemen indiriyorum.
-
Kaspersky Anti-Virus 2009 v8.0.0.357 - Final => Haziran 2008 [FULL]
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66896
-------------------------
Kis 2009 Key Paketi (07.06.2008-2011) + Kav-Kis TR Yama
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67009
-
Avast kuruluydu. Değiştireyim kasper kurayım dedım. Avast izin vermedı
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Avast kuruluydu. Değiştireyim kasper kurayım dedım. Avast izin vermedı
-----------------------------
vermez tabi. bende olsam izin vermem. önce avast ı kaldırmalısın hocam. bir pc de 2 av zarardır. 1 tane kullan. -
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Avast kuruluydu. Değiştireyim kasper kurayım dedım. Avast izin vermedı
vermez tabi. bende olsam izin vermem. önce avast ı kaldırmalısın hocam. bir pc de 2 av zarardır. 1 tane kullan.
İndirmeme izin vermedı. Kurmama değil -
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------vermez tabi. bende olsam izin vermem. önce avast ı kaldırmalısın hocam. bir pc de 2 av zarardır. 1 tane kullan.
-----------------------------yoo.Ben 3 tane kullanıyorum.Canavar gibi çalışıyor sistem.ramdan de cok fazla harcamıyor.en fazla 10mb daha fazla performans gidiyor :)o
senin dediğin microsot un politikası.kesin bir acık istiyor yavşaklar.işini bilene artık !
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------vermez tabi. bende olsam izin vermem. önce avast ı kaldırmalısın hocam. bir pc de 2 av zarardır. 1 tane kullan.
-----------------------------yoo.Ben 3 tane kullanıyorum.Canavar gibi çalışıyor sistem.ramdan de cok fazla harcamıyor.en fazla 10mb daha fazla performans gidiyor :)o
senin dediğin microsot un politikası.kesin bir acık istiyor yavşaklar.işini bilene artık !
-----------------------------bi sistemde 3 tane av kullanıyorsan sagda solda varmı pc den anlayan diye bi soru sorarlarsa parmak kaldırma hoca.bir kaleye 3 tane kaleci koysan daha az gol yer gibi bi mantık seninki,3üde aynı topa uçup birbirine çarpmazsa tabi :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------bi sistemde 3 tane av kullanıyorsan sagda solda varmı pc den anlayan diye bi soru sorarlarsa parmak kaldırma hoca.bir kaleye 3 tane kaleci koysan daha az gol yer gibi bi mantık seninki,3üde aynı topa uçup birbirine çarpmazsa tabi :)
:)
çarpmaz çarpmaz hoca.8 ay oldu ama anlaşılan benim kaleciler iyi anlaşıyor.hepsi farklı toplara karşı kaleyi koruyor.
konunun gelişi bakımından söyledim yoksa ilk cumlendeki dediğine ben de pek katılmıyorum.fazla kasmaya gerek yok zaten.böyle iyi. !
-
Hiçbir bilgisayara eş zamanlı korumalı 1den çok antivirüs kullanılmaz çakışır kasmasa bile bazı sorunları beraberinde getirir zararlıyı görmeme gibi onun için 1 tanesi eş zamanlı korumalı çalıştırılmalı diğerleri ise sadece tarama amaçlı kullanılmalıdır.