Kaspersky İnternet Security Ve Antisi
-
bunların arasındakı var nedir , internet security ile anitivurs u arasında hangisini kullanmalı sitesinden ikiside indiriliyor,
-
kis kullanmak daha mantıklı firewall desteğide var. yanlız sorun şu kasper eskisi kadar qüvenilir değil .
-
kaspersky internet security (kis) internetten otomatik güncelleme + firewall özelliği falan var hocam.. tavsiyem kis 7,0-125 kullanabilirsin.
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
kis kullanmak daha mantıklı firewall desteğide var. yanlız sorun şu kasper eskisi kadar qüvenilir değil .
-----------------------------hımm eskisi kadar güvenilir değil derken neyi kastettin hocam biraz açıklama yapmanız mümkün mü kısa kestirebilirsin hocam..
-
son denemelerde kaspersky virüs korumasında yeteri başarı qösteremedi. artı ben bile çok rahat bi exeyi udlerken en basit kasperskydan qeçirebiliorm . avira tavsiyede ederim
-
aLman bunu yazdı:
son denemelerde kaspersky virüs korumasında yeteri başarı qösteremedi. artı ben bile çok rahat bi exeyi udlerken en basit kasperskydan qeçirebiliorm . avira tavsiyede ederim
-----------------------------peki anladım sen öyle diyorsan o senin görüşün ve saygı duyuyorum hocam.. güncel iken taramamı yapıyorsun bilmiyorum ve hangi sürümü kullanıyordun :)
-
kaspersky 7 kis en son qüncellemeli .
-
essan bunu yazdı:
kaspersky internet security (kis) internetten otomatik güncelleme + firewall özelliği falan var hocam.. tavsiyem kis 7,0-125 kullanabilirsin.
bende ilk başlarda öle diodum cok memnundum ama sonralari kafayi yiyo. Güncelleştirme yapmıo. güncelleştirin die uyari cikio güncelleştir diom gerek yok dio :D
Toplam Hit: 1820 Toplam Mesaj: 8