Kaspersky Key Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Kaspersky ürünlerini satın almadan önce deneyebilirsiniz.

Bireysel Kullanıcılar
    Kurumsal Kullanıcılar
    Ürün Karşılaştır

Ürünlerimizi ücretsiz deneyin!

Kaspersky Lab ürünlerini ücretsiz olarak denemenizi ve kalitesini anlamanızı istemekteyiz. 30 gün boyunca kullanabileceğiniz Bireysel veya Kurumsal ürünlerimiz aşağıdadır.

Kaspersky%20Internet%20Security%202010

Kaspersky ®

Internet Security 2010

Kaspersky Lab Internet Security 2010 ürünü içeriğinde antivirus korumasının yanısıra bireysel güvenlik duvarı ve anti-spam filtresi içermektedir. Kaspersky Internet Security Bilgisayarınızı şüpheli kodlardan, istenmeyen reklam scriptlerinden, casus yazılımlardan, hacker saldırılarından, spam ve Ağ saldırılarından Korur

Versiyon 2010 (Türkçe)

selam.eset vardı daha önce Kaspersky tükce deneme sürümünü kurdum.key nerden bulunur nasıl girilir.tşkler.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek
    ben ingilizce kullanıyorum kendi sitesiden http://www.kaspersky.com/ download ettim ve key bulamadıgım zamanlarda trial rest kullanıyorum ama 30 gun dolmadan 29 gun filan yapmanı tavsiye ediyorum
    http://rapidshare.com/files/312433636/Trial-Reset.rar.html

MD5: 1D1086C1586CC182D0B6A23DBD88BE98

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

başka key bulan site vs yokmu acaba?

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ya hocalar ben açıyorum konuyu, başlığa yazıyorum bedava dağıtıyorum diye, çok mu zor bi mesaj yazmak. yazdığınız zaman gönderiyorum...

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

blog.fcn.tc/yazilim/windows-7-serefine-tam-surum-ucretsiz-antivirus-programlari.html

diye bir şey var ama O.o

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 5