Kaspersky Mobile İnt.Security 1 Yıllık Yasal Lisans 11 TL
-
Kaspersky Mobile İnternet Security 1 Yıllık Yasal Lisans 11 TL
Arkadaşlar google playden kaspersky internet securityi indirip proğramın kendi içinden lisans satıl al dediğinizde 11 TL ücret çıkartıyor. Bana çok uygun geldi aldım. Sizede tavsiye ederim. Kendi sitesinde proğram 46 TL. ama bu şekilde 1 yıllık 11 liraya alabiliyoruz.
Kredi kartı ile alabilir telefonon faturasına da yansıttırabilirsiniz
Nasıl Alırım :
1. Kaspersky İnternet Security Proğramını google playden indiriyoruz.
2. Lisans bölümünde deneme sürümü etkinleştiriyoruz.
3. Daha sonra tekrar lisans bölümünde "premium sürümü etkinleştir" tıklıyoruz
4."Lisans Satın Alın" ı tıklıyoruz
Lisans numarası proğramda gözüküyor. Not alın. Bu şekilde telefonu fabrika ayarlarına döndüğünüzde lisans uçmuyor.
Kaspersky Internet Security for Android Özellikleri
Üstün mobil koruma
Kaspersky Internet Security for Android, size modern mobil kötü amaçlı yazılımları ve İnternet tehditlerine karşı savaşmak, gizliliğinizi korumak ve cihazınız kaybolsa veya çalınsa bile kişisel verilerinizi korumak için geniş yelpazede araçlar sunar.
Mobil kötü amaçlı yazılımlara karşı birinci sınıf koruma
yeni tehditlere anında yanıt
Dolandırıcılık ve kötü amaçlı bağlantı algılaması*
Kayıp ya da çalınan cihazların uzaktan kontrolü
Kimlik avı girişimlerine karşı koruma*
My Kaspersky aracılığıyla kolay çevrimiçi yönetim
Android Wear cihazlarıyla yönetim
-
Google play harici apk yüklemeyin + her önünüze gelen uygulamayı yüklemeyin antivirüs programları mobilde gereksiz. Hem şarj israfı hem ram. Gerçi ben PC'de de kullanmıyorum uzun zamandır. :)
-
bende bankacılık işlemi için kurdum
-
feykbey bunu yazdı
bende bankacılık işlemi için kurdum
Telefonda root yoksa bankacılık uygulamaları içinde gereksiz.
-
sorularım:
1- tek cihaz için mi kullanabiliriz yoksa aynı maile bağlı diğer cihazlara da kurabilir miyiz?
2- Kayıp ya da çalınan cihazların uzaktan kontrolü için kullanılabilen bu program cihazı kendisi mi rootlamış oluyor(muhtemelen formata karşı rom içine kendini kopyalıyor)?
3- cihaz rootlu olduğunda ne tepki veriyor?