folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Kaspersky Mobile İnt.Security 1 Yıllık Yasal Lisans 11 TL

Kaspersky Mobile İnt.Security 1 Yıllık Yasal Lisans 11 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Kaspersky Mobile İnternet Security 1 Yıllık Yasal Lisans 11 TL

Arkadaşlar google playden kaspersky internet securityi indirip proğramın kendi içinden lisans satıl al dediğinizde 11 TL ücret çıkartıyor. Bana çok uygun geldi aldım. Sizede tavsiye ederim. Kendi sitesinde proğram 46 TL. ama bu şekilde 1 yıllık 11 liraya alabiliyoruz.

Kredi kartı ile alabilir telefonon faturasına da yansıttırabilirsiniz

Nasıl Alırım :

1. Kaspersky İnternet Security Proğramını google playden indiriyoruz.

2. Lisans bölümünde deneme sürümü etkinleştiriyoruz.

3. Daha sonra tekrar lisans bölümünde "premium sürümü etkinleştir" tıklıyoruz

4."Lisans Satın Alın" ı tıklıyoruz

Lisans numarası proğramda gözüküyor. Not alın. Bu şekilde telefonu fabrika ayarlarına döndüğünüzde lisans uçmuyor. 

Kaspersky Internet Security for Android Özellikleri

Üstün mobil koruma

Kaspersky Internet Security for Android, size modern mobil kötü amaçlı yazılımları ve İnternet tehditlerine karşı savaşmak, gizliliğinizi korumak ve cihazınız kaybolsa veya çalınsa bile kişisel verilerinizi korumak için geniş yelpazede araçlar sunar.

Mobil kötü amaçlı yazılımlara karşı birinci sınıf koruma

yeni tehditlere anında yanıt

Dolandırıcılık ve kötü amaçlı bağlantı algılaması*

Kayıp ya da çalınan cihazların uzaktan kontrolü

Kimlik avı girişimlerine karşı koruma*

My Kaspersky aracılığıyla kolay çevrimiçi yönetim

Android Wear cihazlarıyla yönetim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google play harici apk yüklemeyin + her önünüze gelen uygulamayı yüklemeyin antivirüs programları mobilde gereksiz. Hem şarj israfı hem ram. Gerçi ben PC'de de kullanmıyorum uzun zamandır. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

bende bankacılık işlemi için kurdum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    feykbey bunu yazdı

bende bankacılık işlemi için kurdum

Telefonda root yoksa bankacılık uygulamaları içinde gereksiz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

sorularım:

1- tek cihaz için mi kullanabiliriz yoksa aynı maile bağlı diğer cihazlara da kurabilir miyiz?

2- Kayıp ya da çalınan cihazların uzaktan kontrolü için kullanılabilen bu program cihazı kendisi mi rootlamış oluyor(muhtemelen formata karşı rom içine kendini kopyalıyor)?

3- cihaz rootlu olduğunda ne tepki veriyor?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.