folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Kaspersky Uygulama Denetimi Ve Uygulamalar

Kaspersky Uygulama Denetimi Ve Uygulamalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mrb ben win 8 pro kullanıyorum ve metro uygulamalarında mesajlaşma ve benzeri problemler oluyor sebebi kaspersky kaynaklı ve bunun için hatta bugün kaspersky müşteri hizmetleriyle görüştüm ve aşağıdaki işlemin aynısını yapmamı bahsetti anca fırsat buldum yapayım dedim ama bahsettiği bölümü bulamıyorum

Kaspersky anti virus 2013 versiyonu kullanıyorum

sürüm 13.0.1.4190 (e)

Anlatıldığı üzere bu yere girip >>>>>  Ayarlar > Uygulama Denetimi > Uygulamalar

Bu bölmedeki düşük sınırlamalı ve Güvenilmez kısmında bulunan aşağıdaki dosyaların üzerine sağ tuş yaparak güvenilir ortama taşımam gerekiyor böyle anlattı temsilci hatta başka bir forumda gördüm aynı işlemden bahsediyor ama bu uygulama bölümü ve aşağıda listelenen programları bulamadım

- app.html
    - default.html
    - people.htm
    - photosapplication.htm

Bu durumda ne yapmam gerekiyor bilen varmı acaba ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Emin değilim fakat bunlar Metro arayüzünün dosyaları olabilir (çalıştırılabilir değiller, html ve js kodlarından başka bir şey içermemeleri olası). Eski sürümlerde mshtml.dll vardı, belki onu ekleyebilirsiniz (mshtml, IE'nin arayüz motoru). Bu dosyaları da windows'un yüklü olduğu diskte aratın ve konumlarını bulun.

Eğer böyle bir sorun biliniyorsa, Kaspersky yama yayınlamalı (yayınlayacaktır da).

YeniHarman tarafından 26/Şub/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Emin değilim fakat bunlar Metro arayüzünün dosyaları olabilir (çalıştırılabilir değiller, html ve js kodlarından başka bir şey içermemeleri olası). Eski sürümlerde mshtml.dll vardı, belki onu ekleyebilirsiniz (mshtml, IE'nin arayüz motoru). Bu dosyaları da windows'un yüklü olduğu diskte aratın ve konumlarını bulun.

Eğer böyle bir sorun biliniyorsa, Kaspersky yama yayınlamalı (yayınlayacaktır da).

saol hocam teşekkürler

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 3