folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Katil Amerika Bibakın Pls

Katil Amerika Bibakın Pls

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek
    arkaddşlar maerikanın enperyalizmi üzerine yaptıgım kücük bi filim

bunu izledikten sonra hala bişi hissetm iyosanız yaşamayın

http://www.onlar.net/

iste sitenin adresi destek ver meyin bunlara
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca çok güzel olayı anlatmışsın,zaten çoğu resimlere bakamdım,ya ufacık çocukların bacakları falan hep kopmuş ya.Valla çok kötü birşey,gözlerim doldu,
    Malları protesto,hoca bnula sadece şerefsizlere ekonomik olarak küçük bir darbe vurursun.Ama bu onlara ne zarar verecek ki. Neden tamamiyle ülkeden kovamıyoruz,biz ekonomik olarak zarar versek de adamlar başka yerden acısını çıkarır yine alır alacağını, örgütlü bir mücadele ile emperyalist güçleri atmak gerek,bunu sağlayacak ne ahmet necdet sezer,ne tayyip ne kemal unakıtan ne sabancı ne koç ne burjuva takımı ne hülya avşardır,yapacak olan HALKTIR HALK.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alonegirl
    alonegirl's avatar
    Dişi
    ya arkadasım cok guzel bı konuya degınmısısn daha oncede ızlemıstım ama bu markaları gormemıstım.resımlerın coguna bakamadım cocukları gorunce.ben bakmaya dayanamadıysam o acıyı cekenler ne yapsın ...bunlar ınsan olamaz ya hangı vıjdanla yasıyolar anlamıyorum ve katıllerın akıntıgı kanları resmen bıze içirıyolar .dıyecek soz yok bulamıyorum o markaları almasam baska yerden gene bunlar yolunu bulurlar.ALLAH BUNLARIN HESABINI ONLARDAN ER YADA GEC SORACAKTIR ..

NE INSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK, NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    guzel bır ıbret slaytı olmuş. inşallah bazı ınsanlar ders çıkarır

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    qüzel olmus herkes ibret almalı coca cola almamali
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    süperdi kardeşim ya.. ya bu amerika katil zaten a.q

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    1 yıldır var b flash bu orosbu çocuklarının malını kullanmamak çözüm değil aslanlar onlara rakip çıkmak çözüm hadi kullanmada göreyim xp yi hadi kullanmada göreyim ofice xp yi eldemi peki ? değil o zaman japonlar gibi ilimde ilerleyeceksin olay bu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 7