Katkı Payı Hakkında..
-
katı payını son ödeme günü geçti ve ben elimde olamayan sebeplerden dolayı yatıramadım :S ders kaydını yaptım ama daha onaylanmadı sorun çıkar mı :S ek süre falan verirleri mi yatırmak için :/
-
bizim üniversitede (itü) %50 ya da %80 hatırlamıyorum cezayla bir sonraki hafta da yaıtrabiliyorsun derslerin silinmiyor ama o haftayı da geçersen siliniyor. üniversitenin akademik takvimine bak yazar orda katkı payının cezayla ödenmesi tarihi felan diye.
-
akademik takvimde yazmıyor öyle bir şey :/ pff ne yapacam
-
mazeret dilekçesi yazarsın yatır hemen okula git
-
bildiğim kadarıyla ceza alıyorsun yani daha fazla para verip işlem yapıyosun . ama harç yatırmadın diye dönem derslerini alamicaksın diye bişe yok . işini sağlama al okulu bi ara öğrenci işlerinimi artık kimi aricaksan
-
Ya sanırım öğrenci işleriyle alakalı bir durum biraz da.. Bir arkadaşım parayı dönem bitmeden bir hafta önce yatırdı parayı.
-
okulun yönetmeligini oku mutlaka yazıyodur. ben dpu nun yonetmeligini karıstırırken görmüştüm, yanlış hatırlamıyosam güz dönemi için yatırmayıp bahar döneminde yatırabiliyodun ikisinide ama senin durum ters. En iyisi öğrenci işlerini ara kesin ve net bilgiyi verirler.