Kat.Ph İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Firefox'da

Chrome'da

bu simgelerin gorunmemesi neyden kaynaklanıyor? benim için bi sorun teşkil etmiyor ama merakımdan soruyorum. kodlamayla mı alakalı birşey yoksa bilgisayarla mı alakalı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Firefox 19.0 sorun yok.

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

bende simgeler görünüyor (firefox)

ulan bir susar mısın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sorun o ya benimde firefox 19. ve şimdi hatırladım sanırım formattan oncede boyleydi.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

firefoxta adblock filan kurulu ise olabilir

veya önbelleği cookiler dahil olmak üzere temizke ve firefoxu yeniden aç bi bak bakim

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

adblock chromedada yuklu, cookie temizledim sonuc aynı :/

Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 6