Katsayı Kalktımı
-
Hocalar ben kendi bölümümü istemediğim için ve meslek lise çkşlı oldum içni başka bölümü seçemiyorum. Katsayıda kalktı önümüzdeki sene geçerli bu sene sırf dershane gidip sabah akşam ders çalşcam sırf istedğim bölüm için fakat chp itirazı mı bir şeyin itirazı sonucu katsayı tekrar olmuş diye bi arkadaş söyledi işin aslı astarı nedir acaba bilen varmı benim için çok önemli çünkü. Eğer 3 ağustostan sonra katsayı eskisi gibi oldunu örenirsem hayatım kayar 1 sene mal gibi beklerim artı 2 senelik geçiş hakkım biter. Eğer katsay kalkarsa bunude tercih yaptıktan sonra öğrenirsem gene hayatım kayar
-
istanbul barosu danıştayami gitti ne etti. öyle bişeyler dönüyodu.
-
oyuncak mı amk bu genclerin hayati yök toplasından sonra resmi karar olarak acıkladı değişmez bence
-
ÖSYM Başkanını yaptığı açıklamlar doğrultusunda 2010'dan itibaren farklı katsayı uygulaması kalktı. Chp itiraz edip Anayasa mahkemesine gitti ama teknik bi konu lduğundan anayasa mahkemesinin iptal etmesi mantıklı görünmüyor.
-
bir genç, genç yaşta nsl intihar eder ? . Bkz eğitim sistemi
-
hocam durum şuanda mahkemelik sonucu ne olur kimse bilemez senin yerinde olsam tercih yaparım! mademki gece gündüz ders çalışmayı göze alıyorsun 2. yılın sonunda dgsye hazırlan emin ol çok kolay bir sınav sadece türkçe ve matematik soruları mevcut bu sene bir arkadaşım hazırlanırken denemelerinde yapamadığı soruları bana çözdürüyordu denemelere ve daha önce cıkmış sorularına şöyle bir baktımda iki yıllık tercih etmeyip 4 yıllık için dayatmaktan pişman oldum...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam durum şuanda mahkemelik sonucu ne olur kimse bilemez senin yerinde olsam tercih yaparım! mademki gece gündüz ders çalışmayı göze alıyorsun 2. yılın sonunda dgsye hazırlan emin ol çok kolay bir sınav sadece türkçe ve matematik soruları mevcut bu sene bir arkadaşım hazırlanırken denemelerinde yapamadığı soruları bana çözdürüyordu denemelere ve daha önce cıkmış sorularına şöyle bir baktımda iki yıllık tercih etmeyip 4 yıllık için dayatmaktan pişman oldum...
-----------------------------ama hocam işte yazımı tam okuduysan hiç istemediğim bir bölümdeyim. Lanet ederek okuduğm dvm ettiğim ve bitirdigm bir bölüm. ve eminimki üni'yede girsem bu bölümü okumam yani okumıcam okumam inat yaptım dayatsalarda okumıcam artk böyle nsl bi vucud bazı ilaçları kbl etmiyo inat ediyorsa o şekilde inad oldum bende
-
hocam o zaman problem ne? zaten o bölümü okumayacaksın eğer gelecek yıl sınava iyi hazırlanırsan birinci bölüme istediğin bölümü kazanırsın katsayı kalksın ya da kalkmasın! ha dgs dediğin sınav zaten össnin birinci bölümünü kapsar
-
Katsayi %70 seneye kalkar, bir kere YOK planlamis coktandir. Degismez tahminimce. Bi cok arkadasim meslekliselilerden-imamhatiplilerden korkarak bu sene neresi tutarsa tutsun babinda tercih yapcak.