Kavak Yelleri Dizi Müzigi
-
-
hoca film müziği dediğin pinhani'nin şarkısı
-
1. bolumu partlar halinde youtube dan izleyebilirsin
-
dragomilow bunu yazdı:
-----------------------------hoca film müziği dediğin pinhani'nin şarkısı
-----------------------------
hocam bu dizide bazı yerlerde calan slow bir parca var o da pinhani nin ama adı ne biliyor musun? içimde.... diye baslıyo -
Müzik bölümüne Kavak Yelleri yayınlanmadan aylar önce ''Farklılık arayanlar için..'' diye açmıştım Pinhani yi. Gerçekten çok kaliteli müzik yapıyorlar Afyon seyahatimde dinleme ve izleme fırsatı buldum çok hoştu..
-
ZaL bunu yazdı:
-----------------------------Müzik bölümüne Kavak Yelleri yayınlanmadan aylar önce ''Farklılık arayanlar için..'' diye açmıştım Pinhani yi. Gerçekten çok kaliteli müzik yapıyorlar Afyon seyahatimde dinleme ve izleme fırsatı buldum çok hoştu..
-----------------------------
abü daha pinhani nedir hiç kimse bilmioken muhtemelen ilk çıktığı zamanlarda kız ark. göndermişti (beni al kuc.. şarkısını) dinleyince hasta olmuştum bütün albümünü indirmiştim insanın dinledikce dinliyesini getirio hele manita olayları filan varsa daha bi sarıo.. :)
Pinhani ilahi diye ark. taşak geçip dururlardı beni de al ercn kucağına filan die :) şimdi hepsi çaktırmadan dinlioo :D
Yanlız canlı performansları o kadar da güzel deil :s benim çok hoşuma gitmedi..
-
dizi cok gzel, mine cok tatlı :D
amk bgn 2. bölüm var izleyemicem :( ama pzrtesi gnleri özeti var :D
-
safsdghfdjghkghjhkghkghckgch
-
şarkılar güzel bugün 6. bölümü isledim daha bi güzel 7. bölümü bekliyorum sabırsızlıkla :P