Kavgam Kitabı
-
Adolf Hitlerin kavgam kitabı var bi hefesti almıştım ama ilgilenmiyorum isteyen olursa ucuzdan satabilirm.yırtık ve cizilme yok aldığım gibi hiç okumadım bile diyebilirm....:D
-
Her köprü üstünde 5 liraya bulunabilen kolay bi kitap... bosuna kirlilik yaratma derim sadece...bende bile var ki ben 10 yılda 1 kitap okurum yada okumam..
-
Mailimde mevcut 5-6 yıldır send demek kadar.
-
Hadi sana reklam yapmanda yardımcı olayım. Autwitz'de(ana kıyımın yapıldığı yer) canlı canlı çektiğim fotoğraflar:

Dahası için: http://www.flickr.com/photos/sinanaykut/sets/72157623619677727/
-
eee isteyen varmı kawgam kitabını?
-
Ben anlamiyorum bir fasistin kitabina olan bu ilgiye. okumadim degil bende okudum ama bu kitabi okuyanlarin hicbiri Nutugu okumuyor.
-
kitabin orjinalmi nerden ve ne zaman aldin uyarsaa ben alirim..o kitabi 8 sene once okumustum arsivimin altin kitaplari arasindaydi birine verdim daha geri getirmedi... muthis bir kitap bana gore super dusunceler uygulamalar ne kadar yanlis bilinse gorulse idda edilsede hayrani olmaktan alamadim kendimi...
tarihte hic bir olay..! bir kesim tarafindan ibraz edilmistir..
ibraz eden her kesim bunu kabul etmis menfaata dokmustur..
her menfaat insan kani ile akitmakla teyyit edilir
her damla kan insan beynin bir hucresini doldurmaya nedendir..
bundandirki asla tarihte hakli haksiz nedensiz olup biten olaylar insan hafizasinda yer edinmistir etmeye devam edecektir...
-
e-book olan varmi yav pm atarsa linkini olan cok makbule gecer(=
-
isteyen olursa hemen paypaldan bii miktar para lazım 3-5 dolar ne verirseniz yeterli kitabı alan olursa mng kargo ile yollarım.