Kayak Uludağ
-
İyi bayramlar,
Uludağa 15 tatilde 3-4 günlüğüne kayağa gitmek istiyorum ve ben nası yapılıcağını hiç bilmiyorum, daha önceden kayak deneyimim var ılgazdan. Tek başıma gitmeyi düşünüyorum. Biraz pahalı olucak ama napalım. Bunun turları mı oluyo yoksa önceden rezevasyon felan mı yaptırmam gerekiyo otele hiç bilmiyorum. Daha önceden giden varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
-
http://www.uludagotelleri.com/ burda baya bilgi var :) ama giden birinin yol göstermesi daha iyi olur tabiki.
-
kayseri erciyese gel daha ucuza kayak yapar gidersin kayak yapmayı bilmiyor isen ögretirim ama daha kar yagmadı.
-
bursa ya gelirken 1 tane 70 lik kap içelim beraber sonra çıkarsın dağa :P =))
-
Gel diyarbakıra karacadağa şalvarlı dayılar bile kayıyor :|
Bende kaydım geçen sene. 3-4 kere filan düştüm ama sonra alıştım. Alışıncada bırakmak istemiyo insan xD
-
o tarihlerde rezervasyonsuz yer bulmazsın önceden mutlaka yaptır.
gitme konusundada araban varsa binip çıkabilirsin illa turla gitmene gerek yok
-
Aslında tek başıma olduğum için turlara katılsam daha iyi olur diye düşünüyorum, ama bu turları düzenleyen firmaları nerden bula bilirim?
-
hocam bence en iyisi sarıkamış kayak tesisleri :D ama daha ne acayiptir ki buralara kar yapmadı. 9 aralık oldu dağlarda bile kar yok. küresel ısınma böyle bişe olsa gerek:D
-
hey gidi bende 2 günlük palandöken gezisinde kaymayı öğrenmiştim
hatta kızın teki ayy ne güzel kayıyosun diyerek ne güzel tahrik olduğumu anlamadan gülümsemişti :) ah ulan ah.