Kayak Uludağ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek

İyi bayramlar,

Uludağa 15 tatilde 3-4 günlüğüne kayağa gitmek istiyorum ve ben nası yapılıcağını hiç bilmiyorum, daha önceden kayak deneyimim var ılgazdan. Tek başıma gitmeyi düşünüyorum. Biraz pahalı olucak ama napalım. Bunun turları mı oluyo yoksa önceden rezevasyon felan mı yaptırmam gerekiyo otele hiç bilmiyorum. Daha önceden giden varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    http://www.uludagotelleri.com/ burda baya bilgi var :) ama giden birinin yol göstermesi daha iyi olur tabiki.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

kayseri erciyese gel daha ucuza kayak yapar gidersin kayak yapmayı bilmiyor isen ögretirim ama daha kar yagmadı.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bursa ya gelirken 1 tane 70 lik kap içelim beraber sonra çıkarsın dağa :P =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Gel diyarbakıra karacadağa şalvarlı dayılar bile kayıyor :|

Bende kaydım geçen sene. 3-4 kere filan düştüm ama sonra alıştım. Alışıncada bırakmak istemiyo insan xD

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

o tarihlerde rezervasyonsuz yer bulmazsın önceden mutlaka yaptır.

gitme konusundada araban varsa binip çıkabilirsin illa turla gitmene gerek yok

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    Aslında tek başıma olduğum için turlara katılsam daha iyi olur diye düşünüyorum, ama bu turları düzenleyen firmaları nerden bula bilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bence en iyisi sarıkamış kayak tesisleri :D ama daha ne acayiptir ki buralara kar yapmadı. 9 aralık oldu dağlarda bile kar yok. küresel ısınma böyle bişe olsa gerek:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hey gidi bende 2 günlük palandöken gezisinde kaymayı öğrenmiştim

hatta kızın teki ayy ne güzel kayıyosun diyerek   ne güzel tahrik olduğumu anlamadan gülümsemişti :) ah ulan ah.

Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 9