Kaybolan Vista Yerel Disk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hacılar pc ye xp yüklicektim xp kurulumunun da hata veride tekrar denedim yine hata verdi bende tekrar vistayı yükledim ama D sürücüsü gitmiş 1 tane yerel disklede idare edilmiyor. sonra biraz kurcaladım yeni sürücü ekleye bastım boot x diye sürücü çıktı ve içinde dosyalar vardı aktif olması için içinden bşi seçmem gerekiodu tüm dosyaları denedim olmadı. şimdi D sürücüsünü nasıl getirebilirim yardım ederseniz sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam eger diskleri yanlis birsey yaptiysan verilerin gitmistir:) orn disklerin ikisini silip tek partition olusturmus olabilirsin ve o olusturdugun partitiona a sistemi kurmus olabiligin. buyuk ihtimalde boyledir.. diskini ayirmak icin cesitli yaziilimlar mevcut ... ama bilgin yoksa kullanmani tavsiye etmem.. windows xp sini takarak disk leri format a baslamadan evel bolumlendir ve c surucusune sistemini kur. daha sonra diger disk kendiliginden format bittiginde sisteme gelecektir eger gelmez ise ( disk yoneticisinden ) bolume surucu harf i ata. bu kadar herhangi bir sorun olursa yazarsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam xp cd sini takıp yüklemeye başladıktan 5 dk snra dll dosyalarını yüklüyor ondan sonra mavi bi ekran glip hata veriyor. driver hatası yazıo ve bir kaçtane sayı gösterio tüm driverleri kapatıp tekrar denedim yine aynı şey oldu xp yüklerken sürekli hata veriyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam ilk olarak soyle birsey yap bakalim ayni olay dun benimde basima geldi makina ya xp kurarken mavi ekrana dusuyordu ram in tekini cikardm ve daha sonra tekrar denedigimde ise sorun duzelmisti. ama senin sorunun xp cd sindede olabilir . guncel bir xp cd i download et
Toplam Hit: 893 Toplam Mesaj: 4