Kaygısızlar Dizisi Hakkında
-
selam müridler. bir zamanlar tvde bi dizi vardı hatırlarsınız, kaygısızlar diye. iki ayrı versiyonu çekilmişti hani. yeni çekileni pek bi kötüydü. ilk çekilen versiyonu hakkında bi soru sorcaktım bileniniz vardır; 23. bölümde bitiyor mu? internette 23 ten sonrasını bulamıyorum bir türlü.
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
selam müridler. bir zamanlar tvde bi dizi vardı hatırlarsınız, kaygısızlar diye. iki ayrı versiyonu çekilmişti hani. yeni çekileni pek bi kötüydü. ilk çekilen versiyonu hakkında bi soru sorcaktım bileniniz vardır; 23. bölümde bitiyor mu? internette 23 ten sonrasını bulamıyorum bir türlü.
-----------------------------hocam milli piyango bileti alıyordu tam köye dönerken o bölümden sonrası yok diye biliyorum.
Edit: sonradan bindiğinde elindeki gazetede piyango sonuçlarını gördü bilete bi baktı 6lı buna vurmuştu
-
ilk versiyonu orda bitiyor ama dizi hayli uzun eski eleman falan gidiyor ordan sonra bir daha da dönmüyor bildiğim kadarıyla.. neyseki Kültigin abi ve adamları hiç değişmiyor onlarda değişse zaten izlenmez..yalnız nette 23.bölüme kadar değil 2.sezona kadar var iyi araştır bulursun..
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
ilk versiyonu orda bitiyor ama dizi hayli uzun eski eleman falan gidiyor ordan sonra bir daha da dönmüyor bildiğim kadarıyla.. neyseki Kültigin abi ve adamları hiç değişmiyor onlarda değişse zaten izlenmez..yalnız nette 23.bölüme kadar değil 2.sezona kadar var iyi araştır bulursun..
-----------------------------eleman gidiyosa izlemem yeni bölümleri :D
evet hocam 2. sezon var ama bana 1. sezon daha güzel geliyor. demekki ilk sezon 23 bölümmüş. oyuncular aynı olsa belki izlerdim yenilerini
-