folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kayıp Çocuk Konsomatrislik Yaparken Bulundu

Kayıp Çocuk Konsomatrislik Yaparken Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

DİYARBAKIR'da, Valilik İnsan Hakları İl Kurulu tarafından oluşturulan komisyonların, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvası ve yetiştirme yurduyla ilgili hazırladıkları raporla kayboldukları belirtilen 34 çocuktan, bugüne kadar 21'ine ulaşıldı. Polis tarafından bulunan çocuklar tekrar yuvaya teslim edildi. Çocuklardan 16 yaşındaki K.Y., Diyarbakır'da bir birahanede konsomatrislik yaparken bulundu.

Diyarbakır'daki çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarında kalan 34 çocuğun kaybolmasının ardından, polis araştırma başlattı. Kimliklerinden hareketle adreslerini belirmeye çalışan polis, şu ana kadar biri cezaevinde olmak üzere toplam 21 çocuğa ulaştı. Polis, bu çocuklardan 5'ini İstanbul'da bularak yuvaya teslim ederken, 16 yaşındaki K.Y.'yi Diyarbakır'da bir birahanede konsomatrislik yaparken buldu. K.Y.'nin başka bir kentteki yetiştirme yurduna gönderileceği öğrenildi. Kayıp 13 çocuğun ise adresleri belirlenmeye çalışılıyor.

Yetkililer, bulunan çocukların büyük bir bölümünün çeşitli suçlara karıştığını belirleyerek, diğer 13 çocuğun da bulunması için aramalarını sürdürüyor. Yuvalara teslim edilen çocukların, yuvadan nasıl kaçtıkları yönünde ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Halen bulunamayan çocukların da bulunması için yuvaya gelen çocuklardan bilgi edinilmeye çalışılıyor.

kaynak milliyet...

ne desek boş, küfretsek boş, lanet etsek hepten boş...kimin kardeşi, kimin çocuğu, olması gereken yetkililer neredeydi...? hepsi boş böyle devlet böyle millet.

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    kim ne derse desin diyarbakır ve civar illeri türkiyenin baş belası hırsız,gaspçı,pzvnk,travesti,şerfsizi,pkksı birçoğu diyarbakır başta olmak üzere o bölgeden çıkıyor.aralarında iyilerinide tanıdım.en iyi arkadaşlarımdan biri diyarbakırlı ama bence polis teşkilatı bu bölgelerde tutumunu dahada katı yapmalı.ben olsam o suç oranın yüksek olduğu semtlere saba karşı 1 tugay askerle gider genci yaşlısı hepsini kurşuna dizerdim.kendi memleketleri yetmezmiş gibi başkenti(çinçin)istanbul'u(tarlabaşı,çiftlik,gazi mahallesi,dolapdere,horhor,karabayır vs..)gibi güzide şehirlerimizinde suç oranını tavana vurdurmuşlardır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Kaçınız oraya gitti. onu gectim doğuya giiti ordaki insanları gördu o insanların gözunun içine baktı. burdan konusması cok kerhane geliyor demi. size.salla vur kır ,öldür demi,ordaki karıların kacı ogullarını ne biliyo sorun.
    oraya gidin (yiyosa tabi.)
    kısacası gidip görun sonra buraya gelip yazın.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ne diyosun lan sen neyinden korkacağım yiyosaymış.hayır anlamadım seni rahatsız eden nedir.illa gitmek mi gerekiyor gerçeklere tanık olmak için.ben senden daha iyi biliyorum.evet dediğin olaylar oluyordur.çocuk kaçırıp dilendirmeler.pekiyi kaçırıp dilendirenler brezilyalı mı?yine o semtin insanı.hem tv'ye çıkıp ağlayanlar küçük bir kısmı yani çocugunun hırsızlık yapmasını istemeyen okumasını isteyen ama genede çocuk mafyasına karşı gelemeyenler.birde bunun tam tersi var ailelere aylık 1 milyar maaş bağlanıp ailelerin rızası ile hırsızlık,gasp yaptırılıyor.hatta geçenlerde birisi tv ye çıkmıştı 13/12 yaşlarında iki küçük hırsıza anası babası 5 yıldızlı otelde balayı yapmışlardı.balık hafızasına sahip değilsen hatırlayacaksın.burdan yazması gayet kolay.çünki bilinenleri yazıyorum sen ise boş muhalefet yapıyorsun.
Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 4