Kayıp Köpeğim
-
ya 2 gün önce amerikan coocker . sarı (şampanya rengi) , uzun kulaklı , kırmızı tasmalı , ufak erkek köpeğimi kaybettim güzelbahçe-izmir taraflarında adı chucky. Güzelbahçenin yeşil vadi , beyaz evler sitesi taraflarında kayboldu bu forumda orda oturapda gören varmı ve polise başvursan veya ne gibi yollar izlemeliyim.
Not: köpek dolaşırken kaçtı
-
amerikan coocker köpeği satın alınacaktır diye ilan ver internetten belki düşer
-
Çöpçü çocuklara ve eskicilere sor bence.
-
ilan falan bastır hocam gazeteyede ilan verebilirsin karşıyakada da bir bayan kaybetmiş oda ödül vaad ediyordu
-
hocam çalmadılar çükü sağa sola sordum gördük diolar tarif ettikleri yere bakıoom yok köpekte cok haraketli bi oraya bi buraya o köpek bende 2000 senesinden beri var 10 yıl omuş ve ağlama ve havlama sesleri hala kulağımda polis bakarmı bu işe yada gazeteye kayıp bulana 100 tl die ilan versem ??
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Çöpçü çocuklara ve eskicilere sor bence.
-----------------------------güzelbahcede yok :S
-
arkinfes bunu yazdı:
hocam çalmadılar çükü sağa sola sordum gördük diolar tarif ettikleri yere bakıoom yok köpekte cok haraketli bi oraya bi buraya o köpek bende 2000 senesinden beri var 10 yıl omuş ve ağlama ve havlama sesleri hala kulağımda polis bakarmı bu işe yada gazeteye kayıp bulana 100 tl die ilan versem ??
-----------------------------köpek ne kadar eder ?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------Çok yaşlandığı için artık hiç para etmez
-
arkinfes bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------Çok yaşlandığı için artık hiç para etmez
-----------------------------bulman daha kolay o zaman :) 50 tl ödül koy emin ol sonuç alırsın fazla verirsen de dikkat çekersin iyi değil
-
http://www.google.com.tr/