Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Kayıp Rıhtım internet sitesi fantastik kurgu, bilim kurgu ve karanlık edebiyat eserleri hayranlarının bir araya geldiği bir platformdur. Türkçe kaynak olarak sitenin içeriğini başka hiç bir platformda bulamazsın vs vs vs...

sitenin reklamını yapmaktan ziyade konuyu açmamın sebebi bu elemanların öykü seçkisi diye bir olayı var ve bu ay 20. ayı tamamladılar. kendi yazdığınız hikayelerinizi buraya gönderiyorsunuz ve millet okuyor yorumluyor puanlıyor. her ayın öykü teması değişiyor. mesela bir daha ki ay için seçilen öyle teması "kapı". kapı ile alakalı hikayenizi yazın kayiprihtim@gmail.com adresine gönderin. TBT forumlarına takılan elemanların genelinin ilgi alanı bilgisayar olabilir olabilir ama aranızdan bazılarının edebiyata karşı ilgisi olabilir.

olayın detayı ile ilgili bilgiyi kendi sitelerinden öğrenebilirsiniz.

http://oyku.kayiprihtim.org/

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

İlk fırsatta yazıp yollayacağım.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 2