Kayıt Defteri (Bilgilerinizi Gruplandırarak Kaydedin)
-
Tahribat NOT: Arkadaşlar hiç bir programlama dilini tam olarak bilmiyorum yani yeni yeni başladım bu tür işlere ilgilenenlere çalışmalarımın olduğu siteyi vereyim (İsmini öylesine aldım): http://tetrasoftware.weebly.com
---
Kayıt Defteri; bilgilerinizi kolayca gruplandırmak için yapılmıştır. Kayıt Defteri ile telefon rehberi,bilgi defteri,kayıt defteri,her türlü takip sistemi gibi gruplandırma gerektiren defterler yapabilirsiniz, ve yaptığınız bu defterleri belirtilen şifreleme anahtarıyla şifreleyebilir ve sadece o şifreyi bilenlerin görmesini sağlayabilirsiniz. Kullanımı kolay,arayüzü basit ve tamamen ücretsizdir.

VB.NET ile yapılmıştır aslında VB6 ile yapmaya çalışırım (Framework iyi bir şey değildir) ama bu uygulama da vb6 kullanmak saçma olacağından vb.net ile yapmaya çalıştım.
Özellikler
- Bilgileri kolayca gruplandırma.
- Defteri şifreleme.
- Kolay kullanım,sade arayüz.
- Hatalardan Arındırılmış Sürüm.
Kullanım
Programı zip arşivin içinden çıkartıp açın. Kuruluma gerek yoktur ancak program başlarken hata verirse .Net Framework 4 kurun.
Defter İşlemleri menüsünden kaydettiğiniz şifreli/şifresiz defterleri açabilir,defterinizi şifresiz veya şifreli olarak kaydedebilirsiniz.
Ana menüde yer alan tuşlar sayesinde kolayca satır,içerik ve sütun ekleyebilirsiniz.
Sağ Tık Menüsü sayesinde normal yollardan yer belirtmekle uğraşmadan direk olarak Satır/İçerik Ekleyebilir/Silebilir, satırdaki tüm verileri veya tıklanan yerdeki veriyi kopyalayabilirsiniz.Ek Bilgiler
Program .NET Framework 4 altyapısını kullanarak yapılmıştır. Bu yüzden sisteminizde bu altyapı yüklü değilse program hata verecektir.
Programın şifreleme fonksiyonu RC4 (Ronald Rivest) tür.---
Programın İndirme Adresi: http://tetrasoftware.weebly.com/uploads/1/1/5/2/11520866/kayt_defteri_v0.1.zip
- Bilgileri kolayca gruplandırma.
-
Hocam eline saglık hayırlı olsun siteye girip baktım bi kaç şey indirdim sagolasın :)
-
Fatih54 bunu yazdı
VB.NET ile yapılmıştır aslında VB6 ile yapmaya çalışırım (Framework iyi bir şey değildir)....
:)