Kayıt Defterinden Silemiyorum(Win7)
-
Hocalar autocadden kurtulamadım hala 2010 indirdim bu seferde 2009da kayıt defterinde kalan dosyalardan dolayı kurmuyor.Kayıt defterindeki bu dosyaları nasıl silebilirim,ne kullanıcı için izin verebiliyorum nede açabiliyorum yada silebiliyorum hata verip duruyor.NASIL SİLEBİLİRİM beyler bunu kayıt defterinden???windows 7 kullanıyorum.MC3 anahtarıyla ilgili hata veriyor,,sonra 2 hata daha tamam dediğinde ve kurmuyor...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Registry-Booster-2010-107700/ hocam su konuya bak bakalım işine yararmı ?
-
hocam ben programı uninstall etmeyip program filestan klasörlerini sildiğim için işe yaramıyor bu programlar,,benim direk oradaki anahtarı silmem gerekiyor
-
Programı tekrar kur, aynı kayıt dizinin üstüne onarma yapıcaktır, sonra youruninstaller gibi programlarla sil.. en zor olan fikir herhalde ama hiç bir türlü olmuyorsa son yapılıcak olan bu herhalde :|
-
Program tekrar kurulmuyor,autocad,kayıt defterindeki anahtarı silmem lazım
-
HKEY_LOCAL_MACHİNE->Software->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Uninstall burada gözüküyormu dosya..? gözüküyorsa buradan silmeye çalış olmazsa registry cleaner programlarıyla silmeye çalış, olmadı, değerlerini değiştir zarar ver bir şekilde işlev görmesin.. son olarak programları program files'tan silmezsin artık umarım :-) isim değiştirmeye çalış yada onla ilgili birşey açık kalmış olabilir görev yöneticisinden engelliyorda olabilir en düşük ihtimal :) tarayıcıları kapat ve hiç birşey açmadan dene.. görev yöneticisinden .exe sine bak çalışıyorsa işlemi sonlandır akılma daha birşeyler gelmiyor av'yide kapat çalışan pek birşey olmasın... umarım düzelir :-|
-
Hocam sağol,,program filestan silmemem gerektiğini biliyorum ama o kadar uğraşmama rağmen çalışmayınca acaip kopardı beni hiç bişeye bu kadar küfür etmemişimdir günlerce küfrettim bunu yapanlara:)50 kere uninstall edip tekrar kurdum ama aynı hatayı verince bide öyle deniym dedim,,diğer programlar gibi tekrar kurulur sandım.
Neyse hocam hizmetlerde autodeske ait bişey var oda duraklatılmış halde.windowsta bi kaç dosyası var ama kullanılıyor deyp silmiyor,kayıt defterindekinde ve windowstaki dosyada değişikliğe bile izin vermiyor,,hala ne varsa çıkarıyorum bide 2010un yüklenmesinide engelleyince .....
-
Önce unlocker kur, systemdeki dosyalarını tamamen onla sil, sonra kayıt defterinden silerken kullanılıyor hatası almazsın..