Kayıtlı Asp Leri Görsel Olaran Nasıl Editlerim :(
-
S.a
Web Wiz üzerinde büyük değişiklikler yapıyorum. Dreamwear ile açıyorum ama karşıma sadece odlar çıkıyor ve aradığım yeri deneme yanılma yöntemi ile zorla buluyorum. Acaba bunu FrobtPagede Html dosyalarını tekrar açtığımızdaki gibi görsel olarak nasıl aça bilirim. Frontpage 2002 de açıncada kodlar çıkıyor.
Ben yeni tasarım bir sayfada asp dosyasına link veriyorum. ve CTRL tuşu ile linke tıklayınca tasarım olarak açılıyor ama buda çok uğraştırıyor.
Bunun bir çözümü yok mu?
Yani FrontPage de html dosyasının üstyünde sağ tıklayıp düzenle deyince olduğu gibi asp yide bu şekilde düzenliyecek bir program var mı? -
biraz anladım herhalde html de frontpage nasıl çalışıyorsa asp de de öylemi olmasını istiyon?
-
asp kodları öle html gibi görünmez çünküm browserde derlenmesi gerekiyo
-
Kendi pcnde iis yada herangi bir asp derleyen program kurarak kodladığın aspleri derleyebilirsin ( localhost ) iiste zorlanırsan apache kurup asp desteği verebilirsin
-
Onu biliyorumda mesela web wiz in tamamı sadece kod ile mi oluşturuldu. En azından bir kısmı olamaz mı
-
html kodlarını asp için gömüyolar o öle yani bu olayada spagetti programlama deniyomuş:))))
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 6