folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Kaynak Kodunu Nasıl Programa Dökebilirim

Kaynak Kodunu Nasıl Programa Dökebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar elimde bır kaynak kodu var fakat hangı dılde yazıldıgını bılmıyorum pek programcılıgım yok demıyecegım çünki hiç yok ama hangı programlama dılı ıle yazıldıgını bulabılırsem en azından kaynak kodunu programa çevırebılırım dosyaların uzantıları şu şekilde cls frm frx vbp vbw bas scc yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler

bir gece tanrıya yalvardım bana yeni bir bisiklet ver diye baktım ki tanrının çalışma prensibi bu degil ertesi sabah yeni bir bisiklet çaldım kendime ve gece yatağıma girerek tanrıdan beni affetmesini diledim...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vb olması laızm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek
    VISUAL BASIC diyorsun yanı tesekkurler arkadasım

bir gece tanrıya yalvardım bana yeni bir bisiklet ver diye baktım ki tanrının çalışma prensibi bu degil ertesi sabah yeni bir bisiklet çaldım kendime ve gece yatağıma girerek tanrıdan beni affetmesini diledim...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    evt vb dir. Eğer sende yoksa, o kodları upload et sen, bana gönder ben derlerim sna gönderirim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek
    tamam dostum suanda yapabıldım tesekkur ederım ilğiniz için

Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 5