Kaynaklarından Faydalandığınız Yerli Yabancı Hack Huck Siteleri?
-
Selam,
Google her zaman yeterli olmuyor. Araştırmalarınız için crackler serialler için falan kullandığınız sayfalar hangileri?
Mesela şu an twitter hakkında bir şey arıyorum;
Normalde twitter ile günlük follow ( takip etme ) limiti maksimum 1.000 kişi ( farklı değişkenlere göre azalabiliyor ancak maksimum değer bu )
Ancak R10'da bir kişi limitsiz takip etme yöntemi bulduğunu ve iki farklı programla bu işi gerçekleştirebildiğini iddia edip satmaya başladı. Hemen ardından birisi daha araştırdım buldum vs. ayağına yatıp o da satmaya başladı.
Google üzerinden bakındığımda vakti zamanında android twitter uygulamasından takip limitlerine takılmadan sınırsız gidilebiliyormuş, ancak denediğimde artık çalışmadığını gördüm.
Bu tarz ufak büyük hackler yayınlayan siteler arıyorum bu twitter olayını ve lazım oldukça farklı şeyler araştırabilmek için..
-
takipteyim
-
twitter vs. degil ama iyi dokumanlar var:
irongeek.com
Birde isin magazin boyutu hak5 -
Teşekkürler,
uplayalım
-
yukarı diyelim
-
bu tarz konulardan uzaklaşalı çok oldu ama deepwebte araştırmak mantıklı olabilirmi acaba?
-
Yukarı
-
evilzone.org var birde
-
alibaba bunu yazdı
bu tarz konulardan uzaklaşalı çok oldu ama deepwebte araştırmak mantıklı olabilirmi acaba?
Olur tabi hatta kesin vardır ama deepweb tecrübem yok ne zaman denesem becremedim ben :/
-
çizik