folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri Tren İstasyonundan Otogarına Yarımsaatte Gidebilirmiyim

Kayseri Tren İstasyonundan Otogarına Yarımsaatte Gidebilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bütten sonra karstan doğu ekspresiyle yola çıkıcam tren 1:26da kayseride olucak ordan mersine saat 02:00 de otobüs kalkıcak yani yarım saatim var busürede otogara ulaşabilirmiyim orda taksi felan dururmu bilen biri yardımcı olursa sevinirim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

ulasırsın haci gardan taksiye bin zaten cevre yoldan adam yardırır gider hatta 15 -20 dk da yeter sana .

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

trenin o saatte orda olacağına emin misin hocu :/

tren bu sıkıntı yaratır.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

tren 3 ten önce orada olamaz :)

kütahya-adana arası sürekli yataklı trenle gelirdim. hiç vaktinde adana da olmadı :) hep 1 saat - 2 saat rötar yaptı. zamanında kütahyada olup zamanında kalktığı halde bir yerlerde rötar yapıyordu.

hele bir seferinde hiç unutmuyorum ankaraya gidiyordum trenle. karanlık bir yerde ıssız düzlükte tren durdu. içeriden vagonlardan vagonlara koşan  personelleri gördüm. abi ne oluyor ya dedim. umursamaz tavır ile "bir şey yok ya arkadaki vagonlar koptu" dedi :) 2 saat rötar :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam dikkat et taksiciler yabancı gördümü afedersin bindiriyorlar arkadaşımı sivas caddesine getirmek için otogardan 70 lira parasını almış insafsız herifler.Sen ne zaman geliceksin kayseriyeye eğer orda olursam yardımcı olurum sana

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

hocam dikkat et taksiciler yabancı gördümü afedersin bindiriyorlar arkadaşımı sivas caddesine getirmek için otogardan 70 lira parasını almış insafsız herifler.Sen ne zaman geliceksin kayseriyeye eğer orda olursam yardımcı olurum sana

yardım sever kardeşim :D

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
Toplam Hit: 597 Toplam Mesaj: 6