Kayseri Tren İstasyonundan Otogarına Yarımsaatte Gidebilirmiyim
-
arkadaşlar bütten sonra karstan doğu ekspresiyle yola çıkıcam tren 1:26da kayseride olucak ordan mersine saat 02:00 de otobüs kalkıcak yani yarım saatim var busürede otogara ulaşabilirmiyim orda taksi felan dururmu bilen biri yardımcı olursa sevinirim
-
ulasırsın haci gardan taksiye bin zaten cevre yoldan adam yardırır gider hatta 15 -20 dk da yeter sana .
-
trenin o saatte orda olacağına emin misin hocu :/
tren bu sıkıntı yaratır.
-
tren 3 ten önce orada olamaz :)
kütahya-adana arası sürekli yataklı trenle gelirdim. hiç vaktinde adana da olmadı :) hep 1 saat - 2 saat rötar yaptı. zamanında kütahyada olup zamanında kalktığı halde bir yerlerde rötar yapıyordu.
hele bir seferinde hiç unutmuyorum ankaraya gidiyordum trenle. karanlık bir yerde ıssız düzlükte tren durdu. içeriden vagonlardan vagonlara koşan personelleri gördüm. abi ne oluyor ya dedim. umursamaz tavır ile "bir şey yok ya arkadaki vagonlar koptu" dedi :) 2 saat rötar :)
-
hocam dikkat et taksiciler yabancı gördümü afedersin bindiriyorlar arkadaşımı sivas caddesine getirmek için otogardan 70 lira parasını almış insafsız herifler.Sen ne zaman geliceksin kayseriyeye eğer orda olursam yardımcı olurum sana
-
enesshn18 bunu yazdı
hocam dikkat et taksiciler yabancı gördümü afedersin bindiriyorlar arkadaşımı sivas caddesine getirmek için otogardan 70 lira parasını almış insafsız herifler.Sen ne zaman geliceksin kayseriyeye eğer orda olursam yardımcı olurum sana
yardım sever kardeşim :D