folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kayseride Cd Çoğaltımı Yapan Firma Var Mı?

Kayseride Cd Çoğaltımı Yapan Firma Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bir cd çoğaltımı işimz olabilir kayseride bu işi yapan var mıdır?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    hocam hiç firma arama evde kendin bas... iki tane cdrom al evde bas ama daha o cdromlardan iş çıkmaz :D ben okula basmıştım 900 tane aralıklarla 2 hafta da falan bastım.. ama ilk verdikleri kopyalama cdsi bozukmuş bütün cdler bozuk çıktı :D bu riskte var :D en iyisi firma ara doğru diyosun :D boşverr.. riske girmeee :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    paşam 1000cdyi yaz kontrol et , sergrafisini yap ... kasar beni

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    cd ler senden ver bi fiyat? anlaşırsak ben basarım

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hocam ankarada star bilgisayar var benim yolladığımı söle yardımcı olurlar, basıyolar valla...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bir cd çoğaltımı işimz olabilir kayseride bu işi yapan var mıdır?
    -----------------------------

hocam haftaya sanırım müsait olurum çoğaltılcak olanı at dosya.tc ye ben indireyim ankarada renenin dediği yere götüreyim vereyim çoğaltıp sana yollarlar yada ben alıp yollarım tabi konyadan bulamazsan.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ulen ben polis olsam böyle konu açar sonrada korsan cdcileri yakalardım.... ;)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1069 Toplam Mesaj: 7