Kayseriden Kimler Var
-
Bi arkadaşın oğlu kayseride öğrenci. yeni leptop aldı. format atılması lazım. freedos gelmiş. kimseyi tanımıyr. kayseride bilgisayar işi yapan veya üniversitenin oralardayım yardımcı olurum diyen varmı?
-
1 adet flash ile halledebilir hocam youtubeden izlesin yapar. İnternet kafenin birinden indirsin windowsu
-
Rufus ile USB'ye yazdırsın sonrada bilgisayara taksın ve açılış tuşuna bassın çok basit.
-
mkyb bunu yazdı
Rufus ile USB'ye yazdırsın sonrada bilgisayara taksın ve açılış tuşuna bassın çok basit.
Rufus'a da gerek yok, Windows un kendi kurulum aracı var. İndiriyorsun kurulum aracını, en az 8gblık USB takıyorsun, özellikleri seçiyorsun, win10u indirip USB ye kendi yazıyor
aylmz tarafından 15/Şub/20 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben kayserideyim bizim ofisin bilgisayarlarına bakan bi firma var ona yönlendirebilirim.
-
CiRKiN bunu yazdı
Ben kayserideyim bizim ofisin bilgisayarlarına bakan bi firma var ona yönlendirebilirim.
Yönlendir hocam güvenilir yer lazım.
Kendisine yapabilceni söyledim ama yeni bilgisayar almış. Bozarım diye korkuyo sanırım. İlk kurulumu okadar para verdiği bilgisayarda denemek istemiyo gibi.
-
MuhammeT bunu yazdıCiRKiN bunu yazdı
Yönlendir hocam güvenilir yer lazım.
Kendisine yapabilceni söyledim ama yeni bilgisayar almış. Bozarım diye korkuyo sanırım. İlk kurulumu okadar para verdiği bilgisayarda denemek istemiyo gibi.
Pm gönderildi
-
koskoca okulda formatör mü yok :(
-
samaccc bunu yazdı
koskoca okulda formatör mü yok :(
Çocuk yeni gelmiş Kayseri'ye. Kimseyi tanimiyom diyo.