Kayserili Müridlerden Ufak Bir Yardım Talebi
-
Beyler sıvı dolum tesisime 500 kadar varil aldım fakat kamyon çalındı. Neyse kamyonu kayseride bulmuşlar, fakat variller yok :) kayseride bidonu varili kim satar araştırıyorum varilin tanesi 12 liraya geldiği için çok da az bir mebla değil. Neyse tesisleri falan araştırmaya başladım fakat kayseriye gidecek halim de yok incesuda bir fabrika var diyorlar telefon olarak 03740257934 ü buldum. Fabrikanın adını, yetkililerin ismini varsa telefonlarını ve tam lokasyonunu öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçecek. Polise git falan diyeceksiniz polisle çözülmez varillerin hepsi aynıdır benim depocuyu çalışan birilerini falan bulmam lazım. Oralara bir yerlere satılmış olabileceğinden şüpeleniyorum.
-
varillerin seri numarası barkodu bilmemnesi yoksa hiçbirşey yapamazsın.. polis yapamasa sen nasıl yapacan hocam
-
nasıl calmıslar ?
bunu yapmaları icin maldan haberleri olması gerekmezmi
-
Mx0TBT bunu yazdı
nasıl calmıslar ?
bunu yapmaları icin maldan haberleri olması gerekmezmi
ne bileyim ben de onu araştırıyorum ya :) varil kdv olmadan da satılabiliyor oradan işkillendim bende.
-
vay anasına geçmiş olsun, sanki banka arabası amq varip taşıyan arabayı çalıp napacan millet çıldırmış.
-
yarın bakalım ...
-
TeRRoR bunu yazdı
vay anasına geçmiş olsun, sanki banka arabası amq varip taşıyan arabayı çalıp napacan millet çıldırmış.
hocam öyle diyorsunda her şey para şimdi, ihtiyacı olana 12 lira yerine 8 liradan versen hoplaya zıplaya alır. 500adet x 8 tl desen yeterli çalan için. varillerin ağzı kelepçeli benim yaptırdığım fiyat 12 idi piyasada 14-15 eder onlar.
RETRET tarafından 29/Ağu/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir