folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaza Tespit Tutanağı (Sürücler Biraz Dikkatli Olalım)

Kaza Tespit Tutanağı (Sürücler Biraz Dikkatli Olalım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar günde 1800 maddi hasarlı kaza oluyormuş duyunca şaşırdım.Ayrıca bilgilenme amacıyla kaza tespit tutanağı linkini vermek istedim buyrun;

http://www.tramer.org.tr/app/ktt/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Geldik gidiyoruz bi arabamız olmadı be :,)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    Geldik gidiyoruz bi arabamız olmadı be :,)

şu japon arabaları yayılsada alsak bi tane (.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Arkadaşlar günde 1800 maddi hasarlı kaza oluyormuş duyunca şaşırdım.Ayrıca bilgilenme amacıyla kaza tespit tutanağı linkini vermek istedim buyrun;

http://www.tramer.org.tr/app/ktt/

önemli bi konu tuatanağı doldururken yaptığın hatadan dolayı sigorta şirketleri tutanağı kabul etmeye biliyor hasarı ödemeye yanaşmıyorlar şansın varsa mobese kayıtları nı alıp kendinizi temize çıkarabilirsiniz yoksa tüm hasarı size kitliyorlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

başıma geldi böyle bir durum.. Amcamın teki alkollü halde geldi çarptı bizim arabaya.. Ben de elemana acıdım yaşlı başlı adam yazık uğraşmasın diye.. Tutanak tuttuk vs. vs. Ertesi gün tamiriciye gidince fark ettik adamın Trafik Sigortasının günü geçmiş. Trafik sigortam dolyası ile kabul etmedi. Kaskodan yaptırmak zorunda kaldık :|

Ben yandım siz yanmayın xD

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benimde başıma geldi kaza yaptım polisi aradım gelmeyiz tutanak tutun dediler.dedim gel buraya dedi gelmem kanun bu.dedim iki taraflı anlaşmazlık var bu telefon kaydediliyo.iki taraflı anlaşmazlık durumu polis gelmek zorundadır eğer gelmezsen bu adama dalarım %100 sen suçlu olursun bu durumda dedim 10 dakkaya kalmadan ekip geldi :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

tutanağı yazarken mutlaka dikkkatlice net belirtin. benim işim bu. imzaları denkçe atın örneği var ona bakın. 

hasarlı yerleri belirtin. kaza sonrası kasko yoksa aracı tanıdığınız bir tamirciye götürün exper gelmesini ve hasar dosyasının durumunu aynı tramer sitesinden görebilirsiniz . 

suç oranları    %0  -   %  50  -   %  100   dür

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toglamyth
    toglamyth's avatar
    Erkek

tutanak tutulduktan sonra en çok kaç gün içerisinde sigortalara vs. bildirim yapılmalı arkadaşlar bilen var mı? ya da öyle bir limit var mı? 

Benim başıma bir kaza geldi de fotoğrafları çektik sonra adam işim var diye yalvardı gitti Kaza çarşamba oldu adam arkadn bindirdi %100 suçlu yani. İş yoğunluğundan bugüne kaldı tutanağı da bugün tarihli hazırlamıştım.. Sonra bikere aradı allah var halledelim diye. ama ondan sonra ulşamadım adama, arayacam seni akşama doğru dedi ama yalan oldu(telefonu var ostimde bir dükkanı varmış biraz araştırmayla buldum). fotoğraflarla karkola gideceğim yarın tecrübeli bir arkadaş aydınlatırsa duacı olurum.

www.64bitlabs.com
Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 8