Kaza Yaptım (:
-
Sevgili mürdiler, dün ankara gazi mahallesinde giderken tamamen benim suçum olarak (sebebini dalga geçmeyin diye yazmıyorum =) ) kırmızı ışıkta duran arabaya çarpmamak için frene asıldım, el frenini çektim direksiyonu sola kırdım ve tamam 'pert' dedim, yüksek bir kaldırıma çıktım ve önümdeki arabaya yavaşça çarptım, önümdeki araba fiestaydı arka tamponu düştü arka sis lambası patladı benim arabamın kaportasında çizik bile yok şükür ama kaldırıma çıktığımdan dolayı rot, rot başları, salıncak, direksiyon kutusu iptal. neyse arabaya çarpınca adam hemen indi arabadan yanıma geldi, ne söyleyeceğimi şaşırdım, "abi rahat ol, kaskom var, hepsini karşılar" dedim. şükür, çok anlayışlı birisiymiş, boşver arabayı biyerinde birşey var mı dedi. köpeği ilk defa yanıma almamıştım, tevafuk olmuş yoksa çarpardı orasını burasını biyerlere. yol yardımı aradım 15 dakikada geldiler, araba yürür ama istersen çekiciyi çağıralım dediler, bende yürürse kendim götürürüm dedim servise tabi direksiyon kutusu falan dağıldığı için nasıl gittiğimi ben biliyorum =) 40'ı geçmeden mıy mıy mıy... ön tekerler birbirine bakıyor. bu sabah servise götürdüm, salıncak, rot falan saydılar işte. iyi dedim yapın madem ama biraz uzun sürecek anladığım kadarıyla.. canım sıkıldı, moralim bozuldu ama neyse cana geleceğine mala gelsin Allah daha büyüklerinde korusun (: kazanın fotolarını ekledim. (2. kazam oldu ve yine fiesta (: ama önceki kazamda fiesta bana vurmuştu ödeştik )
http://imageshack.us/photo/my-images/338/photo0126c.jpg/

-
geçmiş olsun kardeşim. olur böyle şeyler. bugunkü mecidiyeköy faciasını okuduysan haline şükredersin.
bu arada fotodaki kaza hiç kaldırımda olmuşa benzemiyo?
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun kardeşim. olur böyle şeyler. bugunkü mecidiyeköy faciasını okuduysan haline şükredersin.
bu arada fotodaki kaza hiç kaldırımda olmuşa benzemiyo?
-----------------------------fotoya baktım da sol tarafındaki kaldırım gibi bi yol ayırma korkuluğu varya oraya çıktım işte, arabayı geri çektiğimde tık die öndeki fiestanın arka tamponu düştü, bugün adamla konuştum da taktırmış orayı küçük bi kaç çatlak kalmış, benm kaskodan yaptıracak
-
Hocam çok geçmiş olsun ya üzüldüm walla. Allahtan can kaybı filan yok.. tekrardan geçmiş olsun...
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hocam çok geçmiş olsun ya üzüldüm walla. Allahtan can kaybı filan yok.. tekrardan geçmiş olsun...
-----------------------------sağolasın şükür cana gelmedi, artık daha dikkatli olmak lazım çekirge misali =)
-
geçmiş olsun cana gelmemiş, ben de mayıs ayında keçiören girişinde çıkmıştım kaldırıma (uyumuşum baya uykusuzdum) elentra vardı bende o zaman, 6bin tl hasar çıkmıştı
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun cana gelmemiş, ben de mayıs ayında keçiören girişinde çıkmıştım kaldırıma (uyumuşum baya uykusuzdum) elentra vardı bende o zaman, 6bin tl hasar çıkmıştı
-----------------------------sanada çok geçmiş olsun yaw, bana daha hasarın fiyatını söylemediler ama aşşağı yukarı 4-5bin tl gelir gibime geliyor ama zaten amortisörleri falan değiştirmeyi düşünüyordum, sorunsuz birşekilde kasko karşılar umarım.. işin ilginç tarafı klima bozuldu kazada ama onu kabul etmez diyor servistekilerde, onuda kendim öderim artık 60-70 tl falan tutar dediler... küçük bir dişli değişecekmiş muhtemelen
-
sağolasın, kasko olunca biraz da fiyatı şişiriyorlar. biz de ilk defa o arabaya kasko yaptırmıştık da cebimizden para çıkmadı. kasko olmasa öylece satacaktık arabayı.
2006 yılında astra vardı bizim, gece sincanda çaldılar arabayı. bulduğumda aracın yarısı yoktu :D çalan salak 1 sokak ilerde bahçe duvarına girmiş, bırakıp kaçmış. polis de bulunca parka çekmiş. o zaman 10bin ediyordu, o haliyle 5bine satmak zorunda kalmıştık la ne üzülmüştüm