Kazaa-Overnet-Emule Hız Kıyaslaması
-
Kazaadan
İndirdiğim dosyalar çoğunlukla 10 Kb le gelirken overnet, emule gibi programlardan indirmekte olduğum dosyalar 2-3 hız ortalamasıyla geliyor!
bunun nedeni nedir!
ayarlarla alakalı bişey olabilirmi!
olabilirse nerden ayarlarını yapabilirim!
veya başka birşeymi !
-
emuleden hizli cekebilmen icin fazla online olmasi lazim..gittikce QUELLE yani kaynak lazim..online oldukca topluyo..kazaa kimde bulursa direk cekiyo :P
FTP RuLeZzZ :)
-
Kazaa en iyisi ama kazaayı dahada hızlandırmak istioyorsan www.dietk.com
-
overnette tüm dosyaları 2-3 le çekerken kazaada 10 la çekiyorum bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
-
demekki boktan program overnet,demekki baglantin hizli olmasi lazimmis
-
Selamlar dediklerinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü birçok arkadaşımda aynı bağlantıya sahipken 10 ları felan buluyor.
Not:Bağlantım 64 K Cable.
-
emule en iyi p2p programlarindan biridir...
emule; ismindende anla$ilacagi gibi e$ek yani oldukca yava$tir...
ama download yapabilmeniz icin sizinde bi$eyler payla$maniz gerekiyor, yoksa 2-3kb ile cekersin...
siraya giriyosun, falan filan o yuzden biraz yava$ gibi gozukuyor...ama emule'de aradigin her$eyi bulabilirsin....ozelliklede yeni cikan filmler....
birde emule'de upload'u kapatamadigin icin payla$im daha fazla oluyor.(aslinda kapatiliyo ama)
kazaa eskisi gibi degil; kimse payla$imda bi$ey tutmuyor, cektikten hemen sonra payla$imdan aliyor.
overnet ise emule'den sonra cikan ama sira beklememenizi saglayan bi program; yani emule'nin server'larina baglaniyo ama siraya girmeden istediginiz programi cekebiliyosunuz.boylece kazaa gibi hizli cekmenizi sagliyor, ama bu programda da bazi bug'lar bulunmakta...
mesela 700mb'lik bi dosya cekmek istion, 690mb'a gelio, ondan sonra takilip kaliyo veya 300mb'lara du$uyo yeniden ba$liyo, vs...
bunu da duzelten programlar var ama yinede sorun cikartmakta....
kolay gelsin....
-
la geçen cd çekmem gerekti kazaa girmiodu dedim heral kapattılar kazaa yı dawaları wardı onun
amele gibi emule faln kullandım irenç hepsi kazaa gibisi yoq
-
bence en iisi Ares