Kebire,Meriç,Ahu :)
-
Valla izleyin derim yarılırsınız gülmekten sabahları atvde ameauehaehae
Aaaahuuuuuuuuuuuuuu -
Şimde üçünüze de tokat geliyor
Kebire (Meriç’in kardeşi): Abim, Ahu Tuğba’yla evlenmeyecek. Çağla’yla evlenecek.
Meriç: Sanane, ben Çağla’yla evlenmek istemiyorum. Ben Ahu’yla evleneceğim.
Çağla: Sen Ahu’yu sevmiyorsun!
Ahu Tuğba: (Ayağa kalkıp elini tokat pozisyonuna getirip) Şimdi üçünüze de tokat geliyor. Meriç çok büyük dikkatli konuş.
Meriç: Otur, ben seni seviyorum.
A. Tuğba: Bana "Seni seviyorum" diyorsun sonra dönüp Çağla’ya da "Seni seviyorum" diyorsun. Sen ne biçim erkeksin!
......
A. Tuğba: (Kebire’ye): Ben biliyorum senin derdini. Sen kaset çıkartacaksın. Benim üstümden prim yapmaya çalışıyorsun.
Meriç: Kaset mi? Kaset çıkarırsan bacaklarını kırarım.
(Mahşerin Dört Atlısı: Ahu Tuğba, aşığı Meriç, Meriç’in eski sevgilisi Çağla ve kardeşi Kebire, kimin aşık olup olmadığını tartışıyorlar)
Görümce Adayı Kebire Erkan'ın Şartları:
* Ahu Tuğba bizimle aynı evde oturacak, bize gelinlik yapıp hizmet edeceksin.
* Evde kesinlikle artistlik yapmayacaksın evin gelini olacaksın. Kapris yapmayacak kendini beğenmeyeceksin.
* Ağabeyimin ve annemin sözünden çıkmayacaksın benim sözlerimi de önemseyeceksin.
* Eve misafir geldiğinde odandan çıkmayacak. Annem ve babam izin verirse aile meclisine katılacaksın.
* Dünürler sık görüşemeyecek.
* Ağabeyimin izni olmadan iş teklifi kabul etmeyeceksin.
* Ağabeyime bir çocuk verilecek. Çocuğun terbiyesini annem ve babam verecek.
* Dadı ve hizmetçi alınmayacak. Bu işleri bizzat kendin yapacaksın. Bu konuda daha sonra itiraz etmeyeceksin.
* Geçmişteki evliliklerinden bahsedilmeyecek. Hiçbir erkek arkadaşın evi aramayacak. Telefon numaran gazetecilere bile verilmeyecek.
* Pazara, çarşıya ve alışverişe yanında herhangi birimiz olmadan çıkmayacaksın.
* Hiçbir erkek hayranınla öpüşemezsin.
* Kesinlikle mini etek ve dekolteli elbiseler giyilmeyecek. Aşırı makyaj ve dikkat çeken saç modelleri yapılmayacak.
* Evlendikten sonra asla estetik yaptırmayacak silikon taktırmayacaksın. Dövme ve piercing yaptırmayacaksın.
* Kuaför ve makyözün bile erkek olmayacak. Söz konusu ihtiyaçlar evde kadın makyöz ve kuaförlerle giderilecek.
* Çocuk olduğu takdirde özel okula değil, devlet okuluna gönderilecek.
* Ağabeyimin yapacağı işlere karışmayacaksın. Bir filmde yatağa bile girse sorun çıkarmayacaksın. Çünkü o erkek, üstelik de evin reisi...
sırf siz stres atasınız diye topluyorum internetten..okuyun ve gülün biraz
yaow sırf gülmek icin izleyin falla insanın morali düzeliyo :d -
abü ben kacırmıom zaten :) bu kadarmı yapmacık olur bi program..
Toplam Hit: 1256 Toplam Mesaj: 3