Kebire,Meriç,Ahu :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Valla izleyin derim yarılırsınız gülmekten sabahları atvde ameauehaehae

Aaaahuuuuuuuuuuuuuu

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Şimde üçünüze de tokat geliyor

Kebire (Meriç’in kardeşi): Abim, Ahu Tuğba’yla evlenmeyecek. Çağla’yla evlenecek.

Meriç: Sanane, ben Çağla’yla evlenmek istemiyorum. Ben Ahu’yla evleneceğim.

Çağla: Sen Ahu’yu sevmiyorsun!

Ahu Tuğba: (Ayağa kalkıp elini tokat pozisyonuna getirip) Şimdi üçünüze de tokat geliyor. Meriç çok büyük dikkatli konuş.

Meriç: Otur, ben seni seviyorum.

A. Tuğba: Bana "Seni seviyorum" diyorsun sonra dönüp Çağla’ya da "Seni seviyorum" diyorsun. Sen ne biçim erkeksin!

......

A. Tuğba: (Kebire’ye): Ben biliyorum senin derdini. Sen kaset çıkartacaksın. Benim üstümden prim yapmaya çalışıyorsun.

Meriç: Kaset mi? Kaset çıkarırsan bacaklarını kırarım.

(Mahşerin Dört Atlısı: Ahu Tuğba, aşığı Meriç, Meriç’in eski sevgilisi Çağla ve kardeşi Kebire, kimin aşık olup olmadığını tartışıyorlar)

Görümce Adayı Kebire Erkan'ın Şartları:

* Ahu Tuğba bizimle aynı evde oturacak, bize gelinlik yapıp hizmet edeceksin.
    * Evde kesinlikle artistlik yapmayacaksın evin gelini olacaksın. Kapris yapmayacak kendini beğenmeyeceksin.
    * Ağabeyimin ve annemin sözünden çıkmayacaksın benim sözlerimi de önemseyeceksin.
    * Eve misafir geldiğinde odandan çıkmayacak. Annem ve babam izin verirse aile meclisine katılacaksın.
    * Dünürler sık görüşemeyecek.
    * Ağabeyimin izni olmadan iş teklifi kabul etmeyeceksin.
    * Ağabeyime bir çocuk verilecek. Çocuğun terbiyesini annem ve babam verecek.
    * Dadı ve hizmetçi alınmayacak. Bu işleri bizzat kendin yapacaksın. Bu konuda daha sonra itiraz etmeyeceksin.
    * Geçmişteki evliliklerinden bahsedilmeyecek. Hiçbir erkek arkadaşın evi aramayacak. Telefon numaran gazetecilere bile verilmeyecek.
    * Pazara, çarşıya ve alışverişe yanında herhangi birimiz olmadan çıkmayacaksın.
    * Hiçbir erkek hayranınla öpüşemezsin.
    * Kesinlikle mini etek ve dekolteli elbiseler giyilmeyecek. Aşırı makyaj ve dikkat çeken saç modelleri yapılmayacak.
    * Evlendikten sonra asla estetik yaptırmayacak silikon taktırmayacaksın. Dövme ve piercing yaptırmayacaksın.
    * Kuaför ve makyözün bile erkek olmayacak. Söz konusu ihtiyaçlar evde kadın makyöz ve kuaförlerle giderilecek.
    * Çocuk olduğu takdirde özel okula değil, devlet okuluna gönderilecek.
    * Ağabeyimin yapacağı işlere karışmayacaksın. Bir filmde yatağa bile girse sorun çıkarmayacaksın. Çünkü o erkek, üstelik de evin reisi...

sırf siz stres atasınız diye topluyorum internetten..okuyun ve gülün biraz

yaow sırf gülmek icin izleyin falla insanın morali düzeliyo :d

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    abü ben kacırmıom zaten :) bu kadarmı yapmacık olur bi program..

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 1256 Toplam Mesaj: 3