Keepfile - Yüksek Kazanç Veren Alternatif Upload Sitesi
-
Minimum ödeme 10 $, üye olunca hesapta 5 $ zaten mevcut..

Ayrıca refinizden ve siteniz üzerinden gelen ve premium alan her ziyaretçi için yüzde 60 kar payı var.
Turkiye için degil de, yabancı sitelere upload edenler için çok güzel bir sistem..
duydugum kadari ile Ftp uploadı çok hızlıymış..
bir de programı var..
üye olacaksanız referansımdan olun :D
http://www.keepfile.com/free3007.html
iyi kazanclar :)
-
yaptığım uploadı indiren kişi sayısı olmalı mı olmasada olur mu olmasada olur sa ben tüm hdd yi atarım oraya
-
hotfile da rütbem şu an platium beklediğim kaznacı alamıyorum.. ama sağlam upload sitesi oldu hotfile .. kullanıcılar memnun.. 3-5 veeriyor bende memnun oluyorum.. şu an için hala hotfile diyorum
-
Diğer ülkeler açısından haksızlık var bende bize 1 dolar veriyor onlara 7 dolar :S
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
yaptığım uploadı indiren kişi sayısı olmalı mı olmasada olur mu olmasada olur sa ben tüm hdd yi atarım oraya
-----------------------------zaten bin indirilmeye ücret veriyor..bin yüklemeye degil :)
-
cuneyd bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------zaten bin indirilmeye ücret veriyor..bin yüklemeye degil :)
-----------------------------Buda iyi bişey...
Fakat ne olursa olsun ref li link vermek forumda yasak.
-
real_agabey bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Buda iyi bişey...
Fakat ne olursa olsun ref li link vermek forumda yasak.
-----------------------------bilmiyordum :S konuyu da düzenleyemiyorum :S
-
Belirtirsen sorun yok kanka