Kehanetten Şeyhlere Dilekçe :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

3 SAYIN TAHRİBAT SİTESİNDEN SORUMLU İKİNCİ BÜYÜK ŞEYHİM

Ben 26730 nolu murdiniz Kehanet.Size bu dilekçeyi yazmamın sebebi 6/29/2007 6:16:21 tarihinde bir anlık dallamalıkla forumun genel bölümüne açmış olduğum "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konunun daha önce açılmış olup, şahsiyetim arama butonuna basma zahmetinde bulunmayıp ve daha önce açılmış olup olmadığını kontrol etmeden gereksiz yer işgal etme ve diğer muridlere aynı konuyu ikinci kez okurtturma ve yol açtığım zaman kaybından dolayı özürümü kabul etmenizi,kurallara uyulmamaktan dolayı olası banlanmayı göz ardı etemenizi...

Ve sizden yapmış olduğum dangalaklığın eseri olan "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konuyu silmenizi rica ve itinayla arz ederim

6/29/2007 

Saygılarımla 

İnternet Explorer Adres Çubuğu                                                                                                                                      26730 nolu Mürid : Kehanet

www.tahribat.com Sitesi Üyeler Bölümü

26729 ID li Mürid Yanı No: http://www.tahribat.com/members.asp?id=26730

---------------------------------------------------------------------------

bu dılekçe once reneye yoladım cevap gelmeyınce firex e yoladım saolsun o kaideye aldı :D
    Ve artık yasaların aban verdiği haklara dayanarak hareket edecem :D

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ne içtin?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    iice uçmuşun sen :D

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

SAYIN TAHRİBAT SİTESİNDEN SORUMLU YÖNETİCİ ŞEYHİM

Ben 26730 nolu murdiniz Kehanet.Size bu dilekçeyi yazmamın sebebi 6/29/2007 6:16:21 tarihinde bir anlık dallamalıkla forumun genel bölümüne açmış olduğum "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konunun daha önce açılmış olup, şahsiyetim arama butonuna basma zahmetinde bulunmayıp ve daha önce açılmış olup olmadığını kontrol etmeden gereksiz yer işgal etme ve diğer muridlere aynı konuyu ikinci kez okurtturma ve yol açtığım zaman kaybından dolayı özürümü kabul etmenizi,kurallara uyulmamaktan dolayı olası banlanmayı göz ardı etmenizi...

Ve sizden yapmış olduğum dangalaklığın eseri olan "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konuyu silmenizi rica ve itinayla arz ederim

6/29/2007                         

Saygılarımla 

İnternet Explorer Adres Çubuğu                                                                                                              26730 nolu Mürid : Kehanet

www.tahribat.com Sitesi Üyeler Bölümü

26729 ID li Mürid Yanı No: http://www.tahribat.com/members.asp?id=26730

---------------------------------------------------------------------------

bu asıl orjinal hali bu...diğeri yaım ve görünüm htaları vardı :D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sıcaklar milletn aqmus
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    doğrudur senın a.q dupu kadar bizede dokunmuş işte...napacaksın sıcak bu sen ben dınlemıyor..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

doğru diosun sıcaklar benimde aqdu :) ama hocam ben senin gibi acaip  hareketler yapmıyorum sadece doğru olan bişeyi yüzüne döndürüyorum bi nevi ayna görevi :)

Toplam Hit: 715 Toplam Mesaj: 7