Kehanetten Şeyhlere Dilekçe :D
-
3 SAYIN TAHRİBAT SİTESİNDEN SORUMLU İKİNCİ BÜYÜK ŞEYHİM
Ben 26730 nolu murdiniz Kehanet.Size bu dilekçeyi yazmamın sebebi 6/29/2007 6:16:21 tarihinde bir anlık dallamalıkla forumun genel bölümüne açmış olduğum "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konunun daha önce açılmış olup, şahsiyetim arama butonuna basma zahmetinde bulunmayıp ve daha önce açılmış olup olmadığını kontrol etmeden gereksiz yer işgal etme ve diğer muridlere aynı konuyu ikinci kez okurtturma ve yol açtığım zaman kaybından dolayı özürümü kabul etmenizi,kurallara uyulmamaktan dolayı olası banlanmayı göz ardı etemenizi...
Ve sizden yapmış olduğum dangalaklığın eseri olan "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konuyu silmenizi rica ve itinayla arz ederim
6/29/2007
Saygılarımla
İnternet Explorer Adres Çubuğu 26730 nolu Mürid : Kehanet
www.tahribat.com Sitesi Üyeler Bölümü
26729 ID li Mürid Yanı No: http://www.tahribat.com/members.asp?id=26730
---------------------------------------------------------------------------
bu dılekçe once reneye yoladım cevap gelmeyınce firex e yoladım saolsun o kaideye aldı :D
Ve artık yasaların aban verdiği haklara dayanarak hareket edecem :D -
ne içtin?
-
iice uçmuşun sen :D
-
SAYIN TAHRİBAT SİTESİNDEN SORUMLU YÖNETİCİ ŞEYHİM
Ben 26730 nolu murdiniz Kehanet.Size bu dilekçeyi yazmamın sebebi 6/29/2007 6:16:21 tarihinde bir anlık dallamalıkla forumun genel bölümüne açmış olduğum "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konunun daha önce açılmış olup, şahsiyetim arama butonuna basma zahmetinde bulunmayıp ve daha önce açılmış olup olmadığını kontrol etmeden gereksiz yer işgal etme ve diğer muridlere aynı konuyu ikinci kez okurtturma ve yol açtığım zaman kaybından dolayı özürümü kabul etmenizi,kurallara uyulmamaktan dolayı olası banlanmayı göz ardı etmenizi...
Ve sizden yapmış olduğum dangalaklığın eseri olan "Certified Ethical Hacker (Sertifikalı Etik Hacker) ceh" adlı konuyu silmenizi rica ve itinayla arz ederim
6/29/2007
Saygılarımla
İnternet Explorer Adres Çubuğu 26730 nolu Mürid : Kehanet
www.tahribat.com Sitesi Üyeler Bölümü
26729 ID li Mürid Yanı No: http://www.tahribat.com/members.asp?id=26730
---------------------------------------------------------------------------
bu asıl orjinal hali bu...diğeri yaım ve görünüm htaları vardı :D:D
-
sıcaklar milletn aqmus
-
doğrudur senın a.q dupu kadar bizede dokunmuş işte...napacaksın sıcak bu sen ben dınlemıyor..
-
doğru diosun sıcaklar benimde aqdu :) ama hocam ben senin gibi acaip hareketler yapmıyorum sadece doğru olan bişeyi yüzüne döndürüyorum bi nevi ayna görevi :)