Kelebeklerim Ve Diğerleri
-

resimlerini paylaşmak istedim iyi oda arkadaşlarıdırlar aa birçok insandan daha iyi daha anlayışlı:)
-
yazık değil mi onlara :) güsel bi uğraş ama bana göre değil pul en iyisi :)
-
sen ismini kelebeklerin azraili yapsaydin iyi olurmus
-
caaniiii!!!! naapmış hayvancaazlara. satıyo musun :)
-
abi çok güzelde çürümüyor mu bunlar.
bu arada aklıma darwin geldi onun da kuş koleksiyonu vardı :D -
İlginç :/
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
abi çok güzelde çürümüyor mu bunlar.
bu arada aklıma darwin geldi onun da kuş koleksiyonu vardı :D
-----------------------------Yani tabiki çürüyorlar ama bunu yavaşlatabiyoruz işte güve veya kurtlanmasın diye naftalinlenmiş hepsi..
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
caaniiii!!!! naapmış hayvancaazlara. satıyo musun :)
-----------------------------Nıç hiç düşünmedim bile işte oda naftalin kokuyor ama herkesin olur bukadar kusuru dimi ayrıca kelebeklerin ömrü hiçbir türde biryılı geçmez baharda yumurtlamadan sonra yakalanırsa bi sorun...
-
Abi benimde amacsız şeylerim coktur, bira şişesi kolleksiyonu yaparım, rakı şişesi kolleksiyonu yaparım, taso kolleksiyonu yaparım, otobüs tabelası kolleksiyonu yaparım, asansör numaratörü ve bilgileri kolleksiyonu yaparım, hatta konserver kutusu kolleksiyonum bile var ama senin daha bi boş yaw :|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abi benimde amacsız şeylerim coktur, bira şişesi kolleksiyonu yaparım, rakı şişesi kolleksiyonu yaparım, taso kolleksiyonu yaparım, otobüs tabelası kolleksiyonu yaparım, asansör numaratörü ve bilgileri kolleksiyonu yaparım, hatta konserver kutusu kolleksiyonum bile var ama senin daha bi boş yaw :|
-----------------------------hiç sorma abim annemle başım belada bu yüzden zaten...ben 3 yaşımdan beri bulduğum herşeyi biriktiriyorum çöpe atamıyorum nebilim bazen oluyorki en gereksiz şey lazım oluyor..O Sürekli çöpe atıyor ben yine topluyorum böyle bi dert işte ama güzel zaten uğrassız geçmiyor günler...
Kelebek mevzusuda 2 yıl önce başladı önceleri zor oluyor öldürmek insana koyuyor böle ama sonra zaten ölecekler diyorsun:)Bunlar hepsi bir yana çekirgem bir yana şimdi resmi yok yanımda ama kendisi türdeşlerinin en büyük çekirge türüdür 6cm yerden yüksek 9cm uzun böyle manyak birşey.gecen kötü bi kaza gecirdi kol bacak koptu ama ginede güzeldi..:)