folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kelebeklerim Ve Diğerleri

Kelebeklerim Ve Diğerleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

resimlerini paylaşmak istedim iyi oda arkadaşlarıdırlar aa birçok insandan daha iyi daha anlayışlı:)

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    yazık değil mi onlara :) güsel bi uğraş ama bana göre değil pul en iyisi :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    sen ismini kelebeklerin azraili yapsaydin iyi olurmus
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    caaniiii!!!! naapmış hayvancaazlara. satıyo musun :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    abi çok güzelde çürümüyor mu bunlar.
    bu arada aklıma darwin geldi onun da kuş koleksiyonu vardı :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    İlginç :/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi çok güzelde çürümüyor mu bunlar.
    bu arada aklıma darwin geldi onun da kuş koleksiyonu vardı :D

Yani tabiki çürüyorlar ama bunu yavaşlatabiyoruz işte güve veya kurtlanmasın diye naftalinlenmiş hepsi..

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    caaniiii!!!! naapmış hayvancaazlara. satıyo musun :)

Nıç hiç düşünmedim bile işte oda naftalin kokuyor ama herkesin olur bukadar kusuru dimi ayrıca kelebeklerin ömrü hiçbir türde biryılı geçmez baharda yumurtlamadan sonra yakalanırsa bi sorun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abi benimde amacsız şeylerim coktur, bira şişesi kolleksiyonu yaparım, rakı şişesi kolleksiyonu yaparım, taso kolleksiyonu yaparım, otobüs tabelası kolleksiyonu yaparım, asansör numaratörü ve bilgileri kolleksiyonu yaparım, hatta konserver kutusu kolleksiyonum bile var ama senin daha bi boş yaw :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Abi benimde amacsız şeylerim coktur, bira şişesi kolleksiyonu yaparım, rakı şişesi kolleksiyonu yaparım, taso kolleksiyonu yaparım, otobüs tabelası kolleksiyonu yaparım, asansör numaratörü ve bilgileri kolleksiyonu yaparım, hatta konserver kutusu kolleksiyonum bile var ama senin daha bi boş yaw :|

hiç sorma abim annemle başım belada bu yüzden zaten...ben 3 yaşımdan beri bulduğum herşeyi biriktiriyorum çöpe atamıyorum nebilim bazen oluyorki en gereksiz şey lazım oluyor..O Sürekli çöpe atıyor ben yine topluyorum böyle bi dert işte ama güzel zaten uğrassız geçmiyor günler...

Kelebek mevzusuda 2 yıl önce başladı önceleri zor oluyor öldürmek insana koyuyor böle ama sonra zaten ölecekler diyorsun:)Bunlar hepsi bir yana çekirgem bir yana şimdi resmi yok yanımda ama kendisi türdeşlerinin en büyük çekirge türüdür 6cm yerden yüksek 9cm uzun böyle manyak birşey.gecen kötü bi kaza gecirdi kol bacak koptu ama ginede güzeldi..:)

Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 10