Kelimelerden Tipografik Yazı Oluşturma Aracı?
-
http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/learn-how-to-create-great-typographic-wallpaper-photoshop/
şu tarz efektli yazıları otomatik oluşturmak yapılmış bir araç var mıdır? yoksa ben bir tane yazmayı deneyeyim diyorum da.
-
tasarımcılar ne ile para kazansın hacı typografi zaman ister başka zor bişey yok orda yapılışını baya iyi anlatmış zaten
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------tasarımcılar ne ile para kazansın hacı typografi zaman ister başka zor bişey yok orda yapılışını baya iyi anlatmış zaten
-----------------------------photoshop'da yapma kısmıyla ilgilenmiyorum da ben öyle canvas ile filan bi denemek istiyorum bu tarz şeyleri otomatik oluşturmak için ama zaten varsa hiç başlamayayım dedim. tasarımcılar gene para kazansınlar zaten en iyisi gene manuel olarak yapılan olur. :)
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------tasarımcılar ne ile para kazansın hacı typografi zaman ister başka zor bişey yok orda yapılışını baya iyi anlatmış zaten
-----------------------------photoshop'da yapma kısmıyla ilgilenmiyorum da ben öyle canvas ile filan bi denemek istiyorum bu tarz şeyleri otomatik oluşturmak için ama zaten varsa hiç başlamayayım dedim. tasarımcılar gene para kazansınlar zaten en iyisi gene manuel olarak yapılan olur. :)
-----------------------------en kolay yolu bir dökümanı alırsın tüm yazıları yeni layer üstüne atarsın bazılarını büyütür küçültürsün altına da asıl kelime (peace) gibi mesela yazarsın renkleride birbirine yakın seçersin en kolayı böyle olur ama hazır bir araç bildiğim kadarıyla yok sanırım olsa iyi olmazdı tpografi şaheser bişey çok manyak eserler var ama basit şeyler yapılabilir programını geliştirilirse mesela servsler.asp deki html kod ile yapılan gibi bişey
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------en kolay yolu bir dökümanı alırsın tüm yazıları yeni layer üstüne atarsın bazılarını büyütür küçültürsün altına da asıl kelime (peace) gibi mesela yazarsın renkleride birbirine yakın seçersin en kolayı böyle olur ama hazır bir araç bildiğim kadarıyla yok sanırım olsa iyi olmazdı tpografi şaheser bişey çok manyak eserler var ama basit şeyler yapılabilir programını geliştirilirse mesela servsler.asp deki html kod ile yapılan gibi bişey
-----------------------------dediğin gibi mask şeklinde yapılabilir kolayca ama şu alt layerdeki bi kelimenin taşması sorunu var onu da bir şekilde halletmek lazım. canvasla çok zor bi olay da değil aslında bu iş ama photoshop'da uğraştırıyor baya. ama şu gönderdiğim linkteki imaj otomatik bir şekilde de yapılabilirdi bence o kadar uğraşmak yerine.
-
bi up yapmış olalım.