Keman Öğrenmek İstiyorum
-
Sayın muridler,
Yıllardır içimde kaldı bu konu, keman öğrenmek istiyorum bir türlü başlamak nasip olmadı.
Şahsım adına müzik kulağım var diyebilirim, mesela lisede flüt çalarken notasız herşeyi gayet güzel çalardım,
bir ara ev arkadaşımın gitarında da öyle sesleri dinleye dinleye solo birkaç parça birşey çalmışlığım var.
Ama benim gözüm keman'da..
Başlasam ne kadar çalışmayla ne kadar zamanda birşeyler çalmaya başlayabilirim,
Aha bunu çalmak istiyorum, çalmazsam gözüm açık gider.
https://www.youtube.com/watch?v=BbEw5X9QzMs
-
hacı yaş ilerledikçe keman öğrenmek dahada zorlaşıyo diye biliyorum bi arkadaşa sorayım edit geçerim Edit:eğer amaç hobi ise "başlama yaşı" diye birşey yokmuş.profesyonel olmaksa amaç, 4-7 yaşlarında başlanıldığında iyi sonuç verirmiş.en son kemana başlama yaşı 12 civarıymiş. Tutuş açısından zor bi enstrüman olduğu için küçük yaşlarda başlayan ilerleyen yaş diliminde başlayana göre daha rahat tutuyormuş kemanı küçük yaşta başlayınca kemikler ona göre gelişimini tamamlıyomuş MiqRoP tarafından 10/Ağu/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
-
gelecek ay çalışmalara başlicam bakalım, 3-4 ay bir denerim olursa ilerletirim olmazsa bırakırım. Denemezsem ilerde keşke deneseydim derim , rahatsız eder.
-
Tamda farid farjad'dan gitmişsin zor biraz ama 1-2 senede ortalama bir ayarda çalarsın gibime geliyor istek önemli her şeyden önce.
-
vereyim baba sana hemen bi keman başla :D
-
peace bunu yazdı
Ahahahahhahaha artık biri müzik paylaşsa hemen içindeki enstürmanlardan dinleyenlere göndereyim diyeceksin :D
güldüm gece gece :|¨¨ -
1-618-GR bunu yazdıpeace bunu yazdı
Ahahahahhahaha artık biri müzik paylaşsa hemen içindeki enstürmanlardan dinleyenlere göndereyim diyeceksin :D
güldüm gece gece :|¨¨şimdi ayıp ettin baba :D ben istiyorum ki müridler faydalansın :D istediği kemanı benden ucuza başka yerde bulamaz şimdiden söyleyeyim.
-
peace bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıpeace bunu yazdı
güldüm gece gece :|¨¨şimdi ayıp ettin baba :D ben istiyorum ki müridler faydalansın :D istediği kemanı benden ucuza başka yerde bulamaz şimdiden söyleyeyim.
Tayyip amca harçları kaldırdıysa iyisinden bir tane alırım :) yoksa harç parasıyla sıkar biraz, 800lira harç mı olur..