Keman Tavsiyesi
-
Selamlar. Kemana baslamayi dusunuyorum fakat hangi keman markasindan alacagimi bilmiyorum. Cevremde 100- 150 tl ye çin malı adi kemanlar var bunlardan almak yerine Almisken biraz uzun süre gotürsün diye kaliteli biseylere bakiyorum. Meraklisi olan arkadaslar tavsiyede bulunursa sevinirim. Baslangic icin en fazla 400 tl olabilir
-
Baltalamak gibi olmasın da hocam keman çalmayı nerede ögrendin?
Bende kursuna gitmeyi düşünüyorum.
-
yazipcikacak bunu yazdı
Calmayi bilmiyorum ama baglamadan el yatkinligi var zorlayacagini sanmiyorum. Kendi kendime ogrenmeye calisacam internetteki videolardan filan bakalim kismet:)
-
KarakartaL bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Calmayi bilmiyorum ama baglamadan el yatkinligi var zorlayacagini sanmiyorum. Kendi kendime ogrenmeye calisacam internetteki videolardan filan bakalim kismet:)
Cihat Aşkın'a bu konuda tweet attım, bakalım nasıl cevap verecek. Cevap verirse buradan paylaşırım.
-
yazipcikacak bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Cihat Aşkın'a bu konuda tweet attım, bakalım nasıl cevap verecek. Cevap verirse buradan paylaşırım.
Tamam hocam.