Kendi Bilgisayarımdan Radyo Oluşturmak İstiyorum
-
sevgili TBT müritleri yaz geldi okullar kapandı aman çokta umrunda insanın sbs bitti ya önemli olan o =) neyse ben şimdi kendi bilgisayarımdan açtıgım şarkıları internet sayfamda çalmasını istiyiroum ayrıca başka radyolarıda insanlar istediğinde dinleyebilecek bide bu iş bedava olacak
Saygılarımla!
Not:Domain hazır Host kaç mb alan olsun ya da gb
-
flatcast.com dan bi radyo kur kendine. 10 mb host yeter heralde.
-
Hocam sanırım bunun için gerekli programları edinip portunu açman gerekiyor. İp'i numaran statik değil ise her modeme res attığında yeni ip numaranı internet sayfana girmen gerekiyor.
Biz arkadaşla böyle birşey denedik normal şartlarda çalamadık ancak portu açtıktan sonra çalışıyor..
-
hoca yapabilirsin shoutcast serverı indir kur configden ip ve portlarını gir o portu aç sonra o ipe kendi ipine yayın bas
ama şu olabilir çıkışın yüksek değilse 25kb çıkışla en fazla 3-4 kişi felan rahat dinler
yada
<embed name="RAOCXplayer" src="http://88.255.120.96:8199/" type="application/x-mplayer2" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" DisplaySize="0" AutoStart="true" align="absmiddle" width="391" height="237">
benim radyoyu ekle 7/24 yayın :) güm güm güm :)
-
zor gibi duruyor rapid
-
winamp tan da yapa bılıyorduk unı de yapmıstık kız yurdu ıle makara yaapıorduk winamp radyo dıye arat cıkıyor tr versıyonuda cıkmıs winampın
-
www.shoutcast.com sitesinde GerekLi dosyalar var indirip kuruyorsun Sonra Dj programı var onuda kuruyorsun baslıyorsun kendi ip Adresinden yayın yapmaya ( dJ programı Winamp eklentisidir )
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
flatcast.com dan bi radyo kur kendine. 10 mb host yeter heralde.
-----------------------------