Kendi Kalabalığında Yalnızlık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Doğan güneş ile başlayan bir yalnızlığın içine düştüm bugün.Boşluk her tarafımı sarmış kurtulası zor bir durum içindeyim.Saatler akşam saatlerine doğru koşmasına rağmen birkaç gündür çalmayan telefonum çalmamaya yeminli.Gökyüzüne baktığımda bulutlar bile benden kaçarcasına koşuyor biryerlere.Bu karanlıktan nasıl çıkılır bilmiyorum belkide en büyük zorluklardandır hayatta yalnız kalmak.Arayıp soranın ilgilenenin olmamak.Eski sevgililerini hatırlıyor insan eski mutlu günlerini yalnız kaldığında bazen.Sevgililerin "günaydın,iyi geceler" dediklerindeki mutluluğu hatırlıyor insan.Bir an olsun uçup gidiyor oradaki mutluluğa.Ve sonra yine gerçek hayat!Her sabah bekleyen bir hüzün var sanki gözlerimi açtığımda.Ruhun mutsuzluğu sanki gözlerimin altındaki çizgilerden fışkırıyor.Düşünmemeye çalışıyor insan bazı şeyleri hayatta bazen.Fakat ummadığı bir zamanda geliveriyor hüzün sana doğru.Yalnızlığını paylaşacak birtek bilgisayarın kalıyor onun da sahip olduğu eğlence bitesiye kadar.İnsan o zaman anlıyor ki bir sevgili bir nefesin nelere sahip olup ne kadar hayatını doldurduğunu.

Saygılar müridler:)...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Bazıları o telefon neden yeminini bozdu diyor inan bana. Belki de verilen sözler asla bozulmamalı.. :)

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu tür yazılar artık bana etki yapmıyor yaşasın :)

bu arada güzel olmuş 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    eyw arkadaslar  sagolun @hayvan nickli arkadasımız gıbı gelıyorlar bazen esıyorlarlar banada:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    yanlızlık iyidir boşver adamım..bırak ona kendini tadını çıkart.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Her zaman söylerim aşk, acının altın vuruşudur. Sen tam 12'den vurulmuşsun kardeşim((:

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Her zaman söylerim aşk, acının altın vuruşudur. Sen tam 12'den vurulmuşsun kardeşim((:
    -----------------------------

güzel sözmüş :)

Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 7