Kendi Kendini Yenileyebilen Malzemeler
-
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi malzeme dersinden hazırlamam gereken sunum&ödev projesi var .
Fakat gel gör ki google amcadan araştırmaya kalkınca ya kendi kendini temizleyen boyalar,perdeler çıkıyor
oda hakkında hiçbir bilimsel veri olmadan. İşte tübitak böyle birşey yaptı falan filan diye.. Yada harunyahya
tipinde adamların yazıları çıkıyor. Yok kuran mucizesi bilmem ne
Bana içinizde bilimsel kaynak , döküman , link vs paylaşabilecek insan evladı varsa minnettar olurum .
Deli oldum sayılır :)
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi malzeme dersinden hazırlamam gereken sunum&ödev projesi var .
Fakat gel gör ki google amcadan araştırmaya kalkınca ya kendi kendini temizleyen boyalar,perdeler çıkıyor
oda hakkında hiçbir bilimsel veri olmadan. İşte tübitak böyle birşey yaptı falan filan diye.. Yada harunyahya
tipinde adamların yazıları çıkıyor. Yok kuran mucizesi bilmem ne
Bana içinizde bilimsel kaynak , döküman , link vs paylaşabilecek insan evladı varsa minnettar olurum .
Deli oldum sayılır :)
-----------------------------Sana okul kutuphanesinin yolu gorunmus. En kolay okulunda bilim / fen kutuphanesi varsa orda yardimci olurlar.
-
Kertenkelenin kuyruğu =D
Şaka bi yana da istersen şuraya bi bak belki faydası olur.
http://inhabitat.com/tag/renewable-materials/
-
Okula kütüphaneye gidicem zaten orası kesin :D
Amacım internet üzerindende döküman video vs tarzı ilgi çekici şeyler bulabilmek .
-
yenilenebilir enerji yi arastirabilirsin.
-
Yok hocam bana daha çok akıllı polimerler , nanoteknoloji tarzında konular lazım .
İşin enerji kısmından daha çok malzeme boyutu lazım
-
malzeme fiziği
katıhal fiziği
nanoteknoloji diye aratıp daralta daralta gitsen olmazmı
birde googleın arama için sadece edu lu comlu net gibi sitelerde ara gibi bişey vardı oradan edu uzantılı sitelerde aratabilirsin
-
scholar.google.com 'dan arayabilirsin.
Mesela, http://bit.ly/IB6xe7
-
üniversite de malzeme bilgisi dersi var orda geçiyordu cam seramik kağıt vs bişeyler
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Aslında kehribar çok degişik bişey malzeme çıkmazmı bundan bilmem
-----------------------------fringe :)