Kendi Php Severin Ya Da Formmail İle Hotmail Hack
-
selam arkadaşlar,
hotmail fake sayfalarına bakar kendim bi fake sayfası yaptım ancak şifrenin bana gelmesi için php ya da formmail bulamıyorum sorum şu; hazırladığım fake mail sayfasında fake yi gödnerdiğim kişinin kullanıcı adresi zaten yazıyo çünkü hotmail logout olunca mailimiz gözüyo sadece tek kutucuğa şifremizi girmemiz istiyo neyse bu şifreyi girdikden sora istediğim bir sayfaya yönlenmesini ve şifrenin sadece bana gelmesini sağlıyacak formmail ya da php nasıl yaparım ? bir tane bedavaweb den hazırlanmış hotmail fakesi buldum ama ordaki hem kullanıcı adı hem pass istiyo işime yaramaz ayrıca yönlendirildiği sayfada tekrar login sayfası ben başka bi sayfaya yönlendirmek istiyorum ilginize tşk ederim
-
dostum onu fake sayfanı yaparken hazırlıyosun galiba..ya da otomatikdir direk sana gelir..başak nere gitcekki sen kurmuşsun zaten :)
-
TaNKaY bunu yazdı:
dostum onu fake sayfanı yaparken hazırlıyosun galiba..ya da otomatikdir direk sana gelir..başak nere gitcekki sen kurmuşsun zaten :)
bazı formmailler web sayfası üzerinede kaydediyo ondan dedim öyle kaydettirmek istemiyorum neyse zaten inbox a düşmüyo fakeler :) msn de listeme ekledim gönderceğim kişiyi yine junk a yolluyo ....