Kendi Siteme Özel Ns Ayarlama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar Bugün Siteyi başka yere taşırken domainde girdim DNS free yazıyo dedim herhalde kendine özel ns artık free

neyse aktif ettim ama ayarlamalarını nasıl yapacağımı bilmiyorum aslında bu konu hakkında pek bişi bilmiyorum ayarlama yapınca hostda + bir işlem yapılacakmı?

felan resmi koyayım ben ordan bakarak yönlendirirsiniz inşallah :)

dns yönetimine girince bu pencere çıkıyo burda neler yapmak lazım?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar alpere katılıyorum böyle bi şey varmı varsa ne  gibi işlemler yapmalıyız.
    yada bu site değilde başka bi site için bu yapılabilirmi ayrıca bunu yaparsak site hızı düşermi saygılarla...
    4

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacım şimdi dns oluşturacaksın önce daha sonra bu dns ye hostun ip numaralarını gireceksin o kadar hostta bişey yapman gerekmez ama plesk vs. kullanıyorsan orayada ipleri ve dns leri tanımlaman gerekebilir.

edit : resimleri yeni gördüm , myorderbox mu kullanıyon :D orda dns adı ve ip girilen bir kısım var ordan halledicen

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım şimdi dns oluşturacaksın önce daha sonra bu dns ye hostun ip numaralarını gireceksin o kadar hostta bişey yapman gerekmez ama plesk vs. kullanıyorsan orayada ipleri ve dns leri tanımlaman gerekebilir.

edit : resimleri yeni gördüm , myorderbox mu kullanıyon :D orda dns adı ve ip girilen bir kısım var ordan halledicen

-----------------------------

o pencerede hepsine giriliyo ama hangisi a.q :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ns recods var hocam oradan olur heralde myorderbox kullanmadım godaddy gibi mükemmel domain yöneticisi varken

ns recods tan işte

seinkiler bunlarmış 

POINE.SMYRNA.COM.TR 95.168.170.29

POINE.SMYRNA.COM.TR 95.168.170.30

sen bunları oradan ns1.hepsibeles.net yaparsın 95.168.170.29 bu ip yi tanımlarsın  ns2.hepsibeles.net 95.168.170.30  onda bunu tanımlarsın sonra
    nameserver bilgisi yerinede bunları yazarsın tamamdır. ns1.hepsibeles.net ns2.hepsibeles.net  ama nsler 1-2 gün sürer aktif olması

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Hocam myorderboxda Domain > Child Name Servers gir

Host Adı  : ns1.domain.com

İp : xx.xx.xxx

ns2 yide aynı şekilde ekle

Daha sonra ns adreslerinide

ns1.domain.com

ns2.domain.com şeklinde yönlendir 

Diğerlerinde ayarları bilmiyorumda whmde Edit DNS Zone var ordan domaini seç ns bilgilerini değiştir tamamdır :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eyvallah yarın deniyem şu işi bi hal edemediler ayar ettiler 150 mb siteyi 6 saattir taşıyamadılar a.q

@serdar gooday dan alacam süresi bitmesine 1 ay kala 9 yıllık uzatacam merak etme :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    transfer edene 1 yılda hediye onlar uazatıyor :D oldu sana 10 yıl

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 8