Kendi Web Programlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ben asp gibi kendi web programlama dillimi yapmak istesem nasıl yapabilirim hangi dille ne tur yaplır anlatabilirseniz sevinirim meraak  ettim denicem belki anlatan olursa sevinirm

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hacı windows serverde .dll dosyalarıyla oluodu sanırım ama fazla bilgim yok okonuda.

işlevleri değilde komutları değiştirebiliyodk sanırm ama tam olarak bilmiyorum.

şimdi yardımcı olurlar sana:) 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ASP ile yapabilirsin mesela.

Ya "Code Snippet" kullanıp fonksiyon tanımlayacaksın,

Ya da bir DLL üzerinden kendi dilini çalıştırtacaksın.

DLL in içine de Fonksiyonlar yapacaksın.

İstersen SP olarak da tanımlarsın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Önce bazı mühendislik olaylarını bilmen gerekiyor dogal diller Os yapısı gibi daha sonra framework mü yazıcaksın yoksa sadece dil mi ona kararvermen lazım.Verdin mi ? hah o zaman Asm,C,Cpp,Java,C# fark etmez Örnek Python C ve Cpp ile yazılmıştır Coldfusion önce Cpp daha sonrada Java ile geliştirilmiştir.Sorun işin mühendislik kısmındadır:=)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

peki dll leri degisterebilirsek ııs nin dllleri nerden bulabilirim

edit: C:\WINDOWS\system32\inetsrv     burda bir uru dll var hepsinde yapcaz herhalde

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    tamamdır buldum asp.dll ile degisme yapıyorum resource ilen

Toplam Hit: 2316 Toplam Mesaj: 6