folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Kendiliğinden Silinen Dosyalar , Programlar

Kendiliğinden Silinen Dosyalar , Programlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

evet biraz kafa karıştırıcı ama gerçek pc ye herhangi  bir programı yükledikten 1 2 saat sonra sanki bilgisayara hiç yüklenmemiş gibi kayboluyo

üstüne üstelik antivirüs yüklüyorum o bile gidiyor sanki deepfreeez var pc de ama daha dün format çektim hemde 2 defa

sizce bun sebebi ne olabilir? kafam karıştı la :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benzer durumla karşılaştım. nasıl olduysa sistem her açılışta geri yükleme yapıodu dolayısı ile bazı dosyalar kayboluyodu. olabilir denetle istersen.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

ben deepfreez i hiç kullanmadım nasıl açıldını dahi bilmem pc de olum olmadığını nası anlicazki? program ekle kaldırdada yok windows dosyalarına baktım oradada na ait hiçbir dosya klasör bulamadım ....

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

deepfreeze demedimki ben. sistem geri yüklemesi dedim. açılış kanışta dikkat et farklılık varmı die. yada sistem geri yüklemeyi kapat. benim aklım bi bu geldi aklıma bişi gelirse baaşka yazarım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 4