folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendimi Bosluktaymisim Gibi Hissediyorum.



Kendimi Bosluktaymisim Gibi Hissediyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2008
    Homo

    reklama gereginden fazla sure taniyan tv kanallari yuzunden uzun zamandir tv izlemiyorum internet ile tanistigim gunden beri...

    cok fazla bos vaktim var. ve iyice elimdeki imkanlardan ve calistigim isten meslegimden kalabalik ortamlardan muzikten filmden sinemadan kafayi kurtaran herseyden sıkılıp bunalmaya keyif almamaya basladim.

    yazdigim programlara neki bu altı üstü ~XXmb bi CD diyen insanlar/isverenler yüzünden de programlamadan sogudum.

    gonullu olarak ucretsiz evimde programlama dersi veriyordum topluma bilincli bireyler yetistirmek icin ama icimde insanlarin bu fedakarligimi haketmedigi hissi uyandigi gunden beri artik bu etkinligimide yapmiyorum...

    futbol siyaset din bahis oyun ask sex at yarisi gibi zimbirtilar ile ilgilenmiyorum.

    sosyal medya ve telefon vs kullanmiyorum (acil durumlar aof bildirileri gmail skype bankalar ve whatsapp dan baska)

    ikiyuzlu insanlar yalancilar sadece kendi cikarini dusunen ahmaklar ve dunyanin sadece kendi etrafinda dondugunu sanan serefsizlerle karsilastikca da iyice insanlardan uzaklasmaya basladim.

    cay-kahve sigara esliginde haber gazete kose yazilari karikaturler okuma keyfim vardi eskiden artik haberlerede bakmiyorum...

    ankara da fazla insan gormeyeyim diye sehir merkezine 30km uzakta bir ev tuttum. hafta sonlari tek bir etkinligim var oda fazla uzun surmuyor 1-2 balik tutuyor geri saliyor eve donuyorum...

    genetik uzerine cesitli universitelerin vermis oldugu dokumanlari okuyup uzerinde bolca dusunuyor zaman harciyorum arastirmalar yapiyorum.

    bunlar disinda icinde bulundugum durumdan kurtulmak icin ve hayatimi anlamlandirmak icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama yeni birseyler yapmaya ihtiyacim var...

    5 saat durust bir sekilde(aldigim parayi hakedecek kadar) mesai yapiyorum. 3 saat extra ofisde duruyorum eve gelmek istemedigim icin..

    spam olarak gelen epostalari bile okuyorum.

    Hi sweetie, where have u been? i've been trying to get a hold of u since i left my BF last week...

    do u want to c0me over? i have a special surpr1se for you ;) i need s*x so bad!!!

    i have some recent p1cs i want to show you.

    *hot new se1fies here*

    bos vakitlerinizde neler yapiyorsunuz?

    wh0 tarafından 02/Eyl/15 21:49 tarihinde düzenlenmiştir

    🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    olm sen kod zanaatkarısın. sanatını konustur yani sikerler biz dünyada insanları mutlu etmek için yaşamıyoruz ki zaten sikeyim patronları sana bi sey olmasın.

    bos vakitlerimizi arkadaşlarımızla geçiyorum cocuk seviyorum kedi seviyorum ayagımı camura falan sokuom ben rehabilite olmus hissetiriyo bana.

    iyi dostları olmalı insanların bu hayatta. ama 20 yasından sonra iyi arkadasın olur dostun olmaz...


    Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    evlen çoluğa çocuğa karış. onlarla ilgilenirken zaten zaman akıp gidecek. evlenmekle aşk meşk sex vs aynı şey değil. evliliğin amacı çoğalmaktır. bi yere aidiyet hissi duymadığın için kendini boşlukta hissediyorsun. yazdıklarım sana saçma veya zor geliyor olabilir. şu an için böyle düşünüyorsun ama bi yere ait olmak çok da kötü birşey değil. aksine biraz eğlenceli ve biraz da sorumluluk isteyen birşey. çocuklar olunca otomatik olarak beyin kendini geri plana atıp çocuklara odaklanıyor. böylelikle kendin hakkında boşlukta gibi şeyler hissetmiyorsun. farklı bir çözüm arıyorsan işin zor çünkü hayatın anlamı yok. anlam aramaya devam edersen elin boş kalır. ateistsen işin biraz daha zor çünkü felsefik sorunlar da aklını meşgul eder. ha bi de yaş 30 a dayandıysa 30 yaş sendromu diye bişey vardı ekşisözlükte. kendine bi meşgale bulman lazım.

     

    acikistihbarat tarafından 09/Eyl/15 20:55 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2010
    Erkek
    Istanbuldayken alo de bulusur kafa.dagitiriz biraz, bir de burtayla su siralar bir dernek kurma.derdindeyiz, bi kere battik kesmedi.bi daha baticaz cok.zevkli sen de gel :D

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    abi olur oyle...

    sen bize lazimsinsin yapma boyle.

    ben arada bir facebookta butun arkadas listeme kufur basiyorum, hatta kufur deil hakaret yok aptalsiniz malsizin demeye getiriyorum.

    arada bir tahribatta cok gotum kalkik mal mal konusmuslugum vardir ayrica.

    ne bileyim ya, kandirmislar bizi, oyle olacak boyle, soyle olacak, ucacak kacacak hersey mukemmel olacak falan...

    yalan bunlar. 

    insanlar deger bilmiyor, heleki kod yazanin degerini asla bilmiyor. en yakin dostlarim felan dedigin insanlarin gozunde bile yalani gordugun zaman buyuyorsun aslinda.

    ama buyumek bok gibi, sevmedim yani.

     

    neyse soruna cevap; yani bos vakitlerinizde neler yapiyorsunuz?

    bol bol yanliz kaliyorum, cok riskli aslinda cunku daha beter bunalima girebilirsin. ama biraz dayanirsan biraz diretirsen disini sikarsan yani, aslinda en iyisinin bu oldugunu goreceksin.

    hayattan soyutlanmak gibi adlandirilabilir bu dedigim ama sokmusum hayata yani. yanliz kaliyorum bol bol kendime soru soruyorum illa cevabi vermek zorunda deilsin ama sor yani, neden geldim nicin geldim bu hayata falan deil, ben neyi severim, nelerden hoslanirim falan diye sorular sor. sonrada orgu ormekten hoslaniyorum yada belki hali yikamaktan hoslaniyorumdur falan cevabi verirsen, git yun al orguye basla, ne bileyim maymun istahli olmakta bi sorun gormuyorum ben. 1-2 hafta ugras biseyler (cok pahali biseyler deil tabi) sonra vazgec baska biseyle ilgilen bunda bi zarar yok.

    neyse son yaziyim uzatmiyim, ben kitap okumaktan bayagi hoslaniyormusum lan. hatta ingilizce kitap aliyorum artik, stephan king aliyorum ingilizce sonra kelimelerin anlamina baka baka falan okuyorum yani, vakit nasil geciyor anlamiyorum...

    oyle yani, seni biraz havali falan bulurum ben forumda, belkide sende beni mal simarik falan bulursundur belli olmaz ama. tekrar diyorum yapma boyle bizi bize lazimin mq. tariqat gibisi yok.

    saygilar.


    anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2008
    Homo
    makets bunu yazdı
    Istanbuldayken alo de bulusur kafa.dagitiriz biraz, bir de burtayla su siralar bir dernek kurma.derdindeyiz, bi kere battik kesmedi.bi daha baticaz cok.zevkli sen de gel :D

     

    hahahahaha :) olabülür. tutturun bu sefer...


    🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 6
aman tanrim facia hayatimi anlamlandiramiyorum