folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendimi Kaybettim Ama Aramaya Vaktim Yok

Kendimi Kaybettim Ama Aramaya Vaktim Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar nasıl kaybettin diye sormayın ettim işte ama kendimi toplıyamam ocak 15 te dönem sınavım var ders çalışmakla meşgulüm yetmezmiş gibi müfredat değişikliğinden muzdaribim ona bile yetişip yetişemiyceğimi bilmiyorum üstüne össye çalışırken habire mat1deki basit konulara dönmüş buluyorum kendimi ağzıma bişi süremem toplanamadığım gibi dağılmayada vaktimyok ha diyceksinizki e peki bukonuyu niye açtın çok doldum paylaşmak istedim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizde geçtik o yollardan bişiy olmaz sorun etme az çalış öz çalış kendini sıkma hayat güzel sahip olduklarına bakıp şükret hayatta neler var daha...

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

lan oğlum raad ol bak ben iyice yaydım bu dönem girdi dedim kabullendm..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

expert bunu yazdı:
    -----------------------------

lan oğlum raad ol bak ben iyice yaydım bu dönem girdi dedim kabullendm..

-----------------------------

budönem sınavından enaz 10 kredi almassam mezun olamamki ayrıca zaten şuanda üniversitede olmam gerekiyordu 1sene içe aktarım iç dediğim kendi içim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

bşy olmaz be hoca mezara kadar yolu var gidebildin kadar git

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

masturbasyon yap rahatlarsın

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

sonucunu değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme!

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

alkol al :) güzelce ic kafan güzel olsun rahatla biraz calıs cabala ama yeme kendinide ;)

Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 8