Kendini İmha Eden Mail
-
böyle bir şey mümkün maili okuyup kapattıkdan sonra kendı kendını sılse yada iceriği değiştirse? yapılabilir mi
-
Artık spam maillere, bir link için bin bir siteye üye olupta onlardan hergün gelen maillere sinir olduğumuz açık. Fakat internette çare tükenmez. Bizi bu dertten kurtaran tek kullanımlık, geçici, kullan at mailler var. Bize mail veriyor, işimizi görüyoruz ve maili bir daha görmemek üzere yolluyoruz
Buda güzel bi alternatif tabi.Bizde sizler için bazı tek kullanımlık mail veren siteleri araştırdık ve bir başlık altında topladık. Bu sayfayı sık kullanılanlarınıza eklemeniz fayda sağlayacaktır
Şimdi bu servisler neler? Bakalım bakalım nelermiş bu servisler…
1- Çakma Mail: Türkçe olan bi servistir. Link: www.cakmamail.com
2- Balon Mail: Türkçe servistir. İstediğiniz gibi maili kendinize alıyorsunuz. Link: www.balonmail.com
3- Mailinator: İngilizce bir servis. İstediğiniz bir maili istediğiniz zaman tekrar aktif edebiliyorsunuz. Ben bunu kullanıyorum. Link: www.mailinator.com
4- MailExpire: İngilizce bir servis. Kaç saat açık kalacağını falan ayarlıyabiliyorsunuz. Link: www.mailexpire.com
5- 10 Minute Mail: Yarı ingilizce yarı Türkçe servis. Adındanda anlaşılacağı gibi 10 dakika sonra çöp oluyor. Link: www.10minutemail.com
6- Dodgit Mail: İngilizce istediğiniz adda mail almanıza olanak sağlayan servis. Link: www.dodgit.com
7- MyTrash Mail: İngilizce servis. İstediğiniz adda mail almanıza olanak sağlıyor. Link: www.mytrashmail.com
Kaynak: http://www.sosyopat.net/internet/tek-kullanimlik-mail-kullan-at-servisler.html
-
hocam bunlar farklı şey , benim demek istediğim benim gönderdiğim maili mesela (tr-tr@facebookmail.com gibi gözüken ) açıçak bu 30 dk kısıtlı olmıcak acana kadar beklıcek okuyup kapadıkdan sonra kaybolcak yada içine script gömsek en azından içeriği değiştirebilir miyim ?
-
vardı açılmıştı böyle bi konu ara bulursun