folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kendini Savunmayı Öğrenmek

Kendini Savunmayı Öğrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Arkadaşlar be kendimi savunmayı öğrenmek ve bu etrafa artislik çekenleri halletmek için yakın dövüş tekniklerini öğrenmek istiyorum.Acaba bunun için site yada öğretici videolar dersler varmı?.Sizde bildiğiniz bi yöntemi bile anlatmanız beni mutlu eder...Hem diğer müridlerde öğrenir.

Şimdiden çok sağolun.Kalın sağlıcakla

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kardeş http://www.kickboks.com/da felan olmazı lazım ama her nekadar öğrensende işe yaramaz çünkü iş yumruk atmakla birmiyor sağlam ve güçlü yumruk atmakla bitiyor bir spor salonuna yazıl ama kaliteli bir yer olsun ilk okuldan beri gidiyorum ara ara gitmemelerim oldu ama iyi oluyo stres atıyo insan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

Bruce Lee nin filmini mi izledin hoca?? :D

öyle yakın dövüş işleriyle olacak iş değil.gidecen psikopat arkadaşlar edinecen ortamı kurcan artisliği sen yapacan :D

en azından bıçak taşı ...

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Karate,taekwando,aikido ya da herhangi bir dövüş sanatı bilirsin de,ekstra olsun diye videodan bakıp nuncahku kullanıyım falan dersim anlarım da,videodan bakıp nasıl öğreniceksin hocam,sabah programlarındaki bayanlar için step,fitness aktivistesi değil ki bu!Bir yerden ders alman gerekli..

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Hacı bıçak mıçak hikaye,tabi yanında irice bi çep çakısı bulunsun(rambo rahatsız ediyo :D) ama bak şu açılır kapanır joplar var,bende buldum bi tane,onlardan al,hem açılışı fln çok karizma hemde acaip işini görür ;)

Söz gümüşse, altın paradır...
Toplam Hit: 2227 Toplam Mesaj: 5