Kent Konseyi Hakkında Bilgisi Olan Veya Katılanlar
-
buna bağlı olan gençlik meclisleri ne katılmış olan arkadaşlar varmı ?
-
Nüfusu 5 bini geçen belediyelerde kurulması zorunlu hale geliyor artık..
-
Evet ben varım hacı. Mersin Kent Konseyi GEnçlik Meclisi Yönetim kurulu üyesiyim :F Katılmanızı şiddetle öneriyorum... Size çok şeyler katar zararı yok yararı saymakla bitmez :D Ama harbiden ilaç gibi oldu ama yaraları çok yurt dışına gidebilirsiniz Türkiye nin illerini ilçelerini dolaşabilirsiniz ücretsiz olarak ... HEm CV nizde bir boşluk daha dolmuş olur :)
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Evet ben varım hacı. Mersin Kent Konseyi GEnçlik Meclisi Yönetim kurulu üyesiyim :F Katılmanızı şiddetle öneriyorum... Size çok şeyler katar zararı yok yararı saymakla bitmez :D Ama harbiden ilaç gibi oldu ama yaraları çok yurt dışına gidebilirsiniz Türkiye nin illerini ilçelerini dolaşabilirsiniz ücretsiz olarak ... HEm CV nizde bir boşluk daha dolmuş olur :)
-----------------------------evet doğru söylüyorsun.. başka müridlerimiz varmı acaba ?
-
Nerden giriliyo buraya hoca Belediyede tanıdıkmı lazım ne lazım ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Nerden giriliyo buraya hoca Belediyede tanıdıkmı lazım ne lazım ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Nerden giriliyo buraya hoca Belediyede tanıdıkmı lazım ne lazım ?
-----------------------------yok davet yollanıyor.. halktanda herkes katılabiliyor.. genel kurul falan yapılıyor.. sonra yönetim belirleniyor.. ve üyeler belirleniyor.. gönüllü olarak ilçeniz adına birlikte çalışmalar yapılabiliyor...
mevzuatı burda tam olarak..
-
ben varım buyur bi soru mu olacaktı?