folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kepenk Firmalarının Reklam Verip, Avantajlar Sağlayabileceği Yeni Sitem

Kepenk Firmalarının Reklam Verip, Avantajlar Sağlayabileceği Yeni Sitem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

Kısa bir süre önce yapımına başladığım www.otomatikcelikkepenk.com sitesi ile, ilgili sektördeki firmalara internet ortamında bir çok avantajlar sunmayı amaçlamaktayım. Web sitemde reklam türüne göre firmaların kısa tanıtımını, konum & iletişim bilgilerini veya web adreslerini yayınlamakta ve arama motorlarındaki ilk sayfalarda çıkmak istedikleri kelimeleri uygun bir şekilde sisteme girerek avantajlar sağlamaktayım. Ayrıca web sitemizin otomatik çelik kepenk sistemleri, otomatik çelik kepenk, çelik kepenk, çelik kepenk sistemleri, otomatik kepenk, otomatik kepenk sistemleri vb. kelimelerde google' da ilk sayfada olmasından dolayı müşteri kitlenize karşı sürekli ön planda olacaksınız.

1. Sonucu Kendiniz Görün: bir firma bize reklam verdikten kısa bir süre sonra Google'da

* "Otomatik Çelik Kepenk" kelimesinde 1. sayfada çıkmaktadır.
    * "Seksiyonel Kapı" kelimesinde 1. sayfada çıkmaktadır.

2. Sizin İçin Avantajları Neler Olacak?

* Web sitemiz sektörle ilgili çoğu kelimede google'da ilk sayfada çıkmasından dolayı müşterileriniz için sürekli ön planda olacaksınız.
    * Firmanızın, kendi sitenizin dışında tanıtımını yaparak sizden haberdar olamayan kullanıcılara ulaşmış olacaksınız.
    * Farkedilir şekilde bir çok arama motorunda üst sıralara doğru yükselmeye başlayacaksınız.
    * Web adresinizin sektörünüzle ilgili bir sitede geçmesi web sitenize büyük katkı sağlayacaktır.
    * Ziyaretçi sayınız hızla artacaktır.
    * Kullanıcılar tarafından tanınan bir firma olacaksınız. ve daha fazlası..

Bütün bunlar firmanız için daha çok müşteri demektir...

3. Reklam Seçenekleri

1. Pano Reklamları:

6 Aylık: 50 TL
    1 Yıllık: 80 TL

2. Bağlantılar:

1 Yıllık: 30 TL

3. Teklif Listesine Kayıt:

6 Aylık: 70 Tl
    1 Yıllık: 100 TL

Bu ücretlendirmeler kısa bir süreliğine geçerlidir. Detaylı bilgi için "reklam seçenekleri" sayfamızdan veya "iletişim" sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Her türlü soru ve önerilerinize açığım.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

http://www.sineland.com/ videolar izlenmiyo ne ayak?

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam filmler silindikten sonra bi hevesim kaçtıydı. sonrada bu projeyle uğraştım. yakın bi zamanda eskisinden daha iyi bir halde faaliyete geçiricem. hit durumuda çok iyi sitenin boş siteye günlük 100 kişi giriyor ortalama^o)

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

hocam filmler silindikten sonra bi hevesim kaçtıydı. sonrada bu projeyle uğraştım. yakın bi zamanda eskisinden daha iyi bir halde faaliyete geçiricem. hit durumuda çok iyi sitenin boş siteye günlük 100 kişi giriyor ortalama^o)

o zaman bi açıklama bişi koy siteye her giren küfrederek çıkıyodur :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

iyi fikir. hallediyorum birazdan.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocam.benim benzer bi fikrim var. teknis servis katalogu gibi bisey yapicam ama biraz farkli olucak.(pc teknik servis degil tabi bi evde olabilecek hersey kombisinden hidroforuna) sorun - cozum seklinde olucak site. cozumlerin yaninda cozumu oneren firmanin adi olucak ve insanlar bu sekilde teknik servise ulasmis olucak.bu cozumleri firmalardan girmesini istiycez hatta onlar icin cozum girip onlardan para alicaz.pek guzel yazamadim ama bu is tutar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

bokkafa bunu yazdı:

hocam.benim benzer bi fikrim var. teknis servis katalogu gibi bisey yapicam ama biraz farkli olucak.(pc teknik servis degil tabi bi evde olabilecek hersey kombisinden hidroforuna) sorun - cozum seklinde olucak site. cozumlerin yaninda cozumu oneren firmanin adi olucak ve insanlar bu sekilde teknik servise ulasmis olucak.bu cozumleri firmalardan girmesini istiycez hatta onlar icin cozum girip onlardan para alicaz.pek guzel yazamadim ama bu is tutar

hocam biraz farklı bir proje. pek oluru var gibi gelmedi bana ama ortak vs arıyosan site yapma bazında yardımcı olabilitem var duruma göre. bu şekilde düşünüyosan detayları pm olarak gönderebilirsin.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

bokkafa bunu yazdı:

hocam biraz farklı bir proje. pek oluru var gibi gelmedi bana ama ortak vs arıyosan site yapma bazında yardımcı olabilitem var duruma göre. bu şekilde düşünüyosan detayları pm olarak gönderebilirsin.

hocam yazilim konusunda cok iyiyim bi sorunum yok ama yaza dogru bu projeyi hayata geciricem icerik konusunda destek isterim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

bokkafa bunu yazdı:

lepusmorris bunu yazdı:

bokkafa bunu yazdı:

hocam yazilim konusunda cok iyiyim bi sorunum yok ama yaza dogru bu projeyi hayata geciricem icerik konusunda destek isterim

tabiki hocam elimden geldiğince yardımcı olurum.

..
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 9